Coafura de Teresa

Teresa” cu siguranta vi se pare un nume cunoscut si asta pentru ca multe dintre voi au urmarit pentru o perioada aceasta telenovela. Eu ma gandesc cand e vorba de aceasta actrita, decat la coafura, nu de alta dar ca imi sar in ochi anumite detalii atunci cand ma uit la un personaj, si toate acestea sunt legate de par. Actrita din Teresa este un personaj care impresioneaza prin prezenta dar si prin frumusete, aceasta fiind stimulata de anumite „aranjamente”.

In primul rand nu vreau sa va imaginati ca aceasta nu are extensii de par, pentru ca frumusetea parului de multe ori este dictata de ele. Extensiile care v-ar ajuta pe unele dintre voi ar fi cele de volum, deoarece nu costa mult si fac exact ceea ce trebuie sa faca. Nu toate dintre voi au un volum acceptabil la par si atunci trebuie sa adoptati un sir de pasi care va ajuta sa obtineti parul dorit. In primul rand trebuie sa aveti extensii de par, in al doilea rand ar trebui sa aveti un ondulator special, doar cu tub, nu si cu acea limba din jurul acestuia, de o marime medie, nici gros nici subtire. Ar trebui sa va spalati parul si extensiile cu produse de ingrijirea extensiilor  , pentru volum si protectie impotriva soarelui si ondulatorului. Fixativul si mastile de par nu trebuie uitate, si trebuie folosite cu cap. Nu in ultimul rand as vrea sa adaug ca: este indicat un stilist personal atunci cand va tundeti, va vopsiti, va aranjati extensiile de par pentru o ocazie speciala.

Nu uitati: Frumusetea vine odata cu extensiile de par! :)

Spuneti-va parerea dumneavoastra aici sau pe facebook !

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

One comment

  1. nu cred k angeique ar avea extensii!orqm,parul brunet o avantajeaza mult mai mult,dekt cel blond.e o aadevarata frumusete

    Reply

Lasa un raspuns