Am primit cadou de la google

Buna,

Azi am vazut ca am primit cadou de la google un page rank 2, ceea ce inseamna ca suntem mai relevanti pe domeniul nostru decat oricare site de extensii de par din Romania. oricum eram in top si inainte , dar acum suntem deasupra tuturor. E frumos sa vezi online-ul de aici de sus… arata bine!

Partea buna e ca avem cu ce ne lauda si ne laudam, partea proasta ca sunt o gramada care incearca sa ne imite si in loc sa se ia dupa noi si faca lucrurile cum trebuie… fac pe dos!

Ar trebui sa ne laudam si cu cifrele din contabilitate dar problema e ca mai dureaza un pic pana se depun la finante!

Prietenii nostri(care considera ca noi avem vreo relatie de concurenta cu ei 😛 ) se lauda cu prostituata numarul 1(cunoscuta ca si Pimpa Sefa impresara de asistente tv care presteaza servicii sexuale) a Romaniei :)) si mai nou ,evident , si cu prostituata numarul doi. Vorba aia macar sunt primii si ei la ceva… primii care folosesc o prostituata pe post de imagine . Pe viitor o asteptam chiar pe Nikita sau de ce nu Naomy :)). Pana la urma sunt persoane publice, arhicunoscute, ce conteaza in rest … reclama sa fie.

„Unde esti tu Tepes, Doamne? Ca punand mana pe ei,
Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei,
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!”


Page Ranking Tool

cu bine,

Mihai

Trackbacks and pingbacks

  1. Tweets that mention cadou google upgrade de pagerank | Blog.Xtensii.ro -- Topsy.com
    [...] This post was mentioned on Twitter by Rechesan Mircea, Mihai Negrea. Mihai Negrea said: despre upgrade pagerank si ce…

2 comments

  1. La mai mare, stimabile, la mai mare!

    Reply
  2. [...] This post was mentioned on Twitter by Rechesan Mircea, Mihai Negrea. Mihai Negrea said: despre upgrade pagerank si ce mai face "concurenta" :)) #peblog http://xtensii.eu/am-primit-cadou-de-la-google/ [...]

    Reply

Lasa un raspuns