Amy Whinehouse – coafura

Amy Whinehouse a murit, dar anumite lucruri au ramas pentru totdeauna, cum ar fi – muzica si vocea ei, iar din punctul nostru de vedere, coafura. Aproximativ de fiecare data avea cam aceeiasi coafura, care bineinteles o caracterizeaza ca persoana publica si vedeta. Ce este drept parul acesteia este destul de unicat prin textura sa si necesita o atentie speciala si de obicei trebuia accesorizata cu decoratiuni sau de ce nu fasii de par de culoare diferita ce poate pot fi inlocuite de extensiile pentru volum cu clips , fie ele albe, rosii, roz mov etc. Volumul vi-l puteti face cu ajutorul extensiilor iar accesoriile vi le puteti gasi in aproape orice magazine. Tot din punct de vedere tehnic, trebuie sa stiti ca va trebuie o masca de par pentru volum si putina imaginatie pentru o coafura in acest stil perfecta, eventual puteti folosi si placi de par, ondulatoare, dar din cate vad eu mainile sunt cele mai importante ustensile pentru coafura.

Pentru ca vorba multa, saracia omului, v-am pus un video din care puteti invata care este secretul acestei coafuri, si sa nu uitam ca trebuie un anumit machiaj care se potriveste cu aceasta.

 

 

Acest articol este un tribut adus cantaretei si daca doriti sa comentati puteti sa o faceti aici, sau pe contul nostru de Facebook

 

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns