Azi ne Laudam – De Weekend!

buna,

E asa o vreme urata afara si trista. Ma tot gandeam ce poate sa imi imbunatateasca ziua azi. si am inceput sa ma uit pe statistici despre noi xtensii.ro.

suntem pe locul 5 in categoria femei – sanatate si frumusete pe trafic.ro , how cool is that?

suntem cel mai bine plasat magazin de extensii de par in Alexa – cel mai mare site de statistici de genul asta , un fel de trafic.ro mondial si conforma alexa suntem locul 5000 si ceva din toate site-urile Romanesti! how cool is that?

conform google analytics avem o crestre de 15% a traficului in ultima luna(noiembrie) …. super.

Suntem pe primul loc la cautari pe google „extensii de par online” – fara sa platim reclama 😀

si pe locul 2 la „magazin extensii de par” dupa un site … care e agregator de tot ce vrei. – tot fara sa platim un leu pe reclama

Avem cei mai multi prieteni pe facebook pe profilul Xtensii dintre toate site-urile de extensii de par.

avem cel mai tare profil de twitter dintre toate site-urile de extensii 😀

Blogul e citit in medie de 60 de persoane pe zi ….

de ce conteaza astea? pai conteaza atunci cand le contabilizezi la realizari. reclama e usor sa cumperi… sa faci seo , sa ai credibilitate , sa fii recunoscut de altii ca fiind bun e un pic mai greu si nu prea merge fara munca. normal ca am avut ajutor la toate , si la implementare site si la seo si peste tot. dar e normal mai ales cand eu stiu despre mine ca nu ma pricep la nimic decat la oameni. stiu sa-i recunosc pe cei buni , sa-i atrag langa mine si sa facem lucruri minunate impreuna.

nu mai pun  la socoteala feedbackul din social media care e foarte pozitiv si care deocamdata e doar la noi.

Sunt un pic trist ca desi lucrurile astea ar trebui sa conteze mai mult pentru cei mai multi astea nu spun nimic. Dar e de vina si societatea asta romaneasca in care oamenii nu capata cultura calitatii ci doar a snobismului… dar astea trec si doar lucrurile de calitate raman. 😀

cu bine

Mihai

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

One comment

  1. Felicitari!!!!!!

    Reply

Lasa un raspuns