Balul Bobocilor UMF 2010

Buna,

Dupa cum bine stiti aproape toti de la Xtensii.ro suntem studenti la medicina. Evident ca un moment asa de important pentru studentii medicinisti nu putea fi ratat de noi. Am dat si noi un premiu, pentru Miss Popularitate  , o asteptam pe la noi sa-si ia premiul.

Iulia a prezentat acest bal, a fost o prezenta foarte gratioasa si placuta  la vedere.

Cum am obisnuit trebuie sa fac si un mic review la fiecare eveniment . Acum , fiind si parte a echipei de organizare, nu pot sa fiu foarte obiectiv dar o sa incerc.

Partea de spectacol  ca si concept a fost foarte faina, si cel putin ca idee cred ca a dat un nou standard la ce se poate si ce nu se poate face. Stralucirea a fost 100% a bobocilor, care au fost mult peste orice asteptari. Personal am fost unul dintre cei care nu am crezut in ei, dar ma bucur ca au reusit sa ma impresioneze.

Spectacolul , efectiv, ca ansamblu a fost un pic sub asteptari . Intr-un fel e scuzabila dar , ca nota personala, nu se poate sa ai un spectacol total cand totul e gandit ca doua spectacole diferite. Ce a tinut de scenetele organizatorilor, prezentare, a fost din alta lume, nu la fel de stralucitoare ca lumea din care au venit bobocii.

Pe de alta parte, asta e spectacolul bobocilor de la UMF si intr-un fel e bine ca ei au fost extraordinari. Oricum feedback-ul este foarte pozitiv, este loc de mult mai bine, si cred ca s-a pornit o noua idee de spectacol, si de bal al bobocilor.

Pentru mine a fost experienta placuta, mai buna decat in alti ani.iar cheful de dupa… a fost bestial :))

Le multumesc celor din Liga Studentilor si celorlati organizatori pentru ca m-au primit in echipa lor, cu cateva mentiuni foarte speciale: Corina, Andreea , Stratan, Matei.

sursa pozelor e aici www.staychill.net

Cu bine,

Mihai

Trackbacks and pingbacks

 1. Blog
  Blog... [...] something about blog[...]...

3 comments

 1. Blog...

  [...] something about blog[...]...

  Reply
 2. da normal ca le multumim tuturor, dar eu am vrut in mod special sa-i mentionez pe ei 4. stratan is the best !

  Reply
 3. Imi permiti sa fac o mentiune? As dori sa multumesc si eu la cateva persoane, in numele tuturor organizatorilor si a bobocilor: ii multumim lui Ruxi,coregrafa dansului de inceput, a marsului si a prezentarii rochiilor de seara, o persoana minunata, creativa, foarte rabdatoare, fara de care bobocii nu ar fi fost "stralucitori" pe scena teatrului! Ii multumim si lui Kuki, regizorul balului pt colaborare si pentru implicarea in scenetele bobocilor!!!! Asadar mii si mii de multumiri celor care s-au ocupat de boboci: Ruxi, Kuki, Didi, Cristina si Ana!!!!! Multumiri le aducem si prezentatorilor: Iulia si Vlad, Anca si Victor!!!! Multumim UMF si Liga studentilor pt sprijin!!! Multumim juriului, sponsorilor, organizatorilor, Teatrului National.

  Reply

Lasa un raspuns