Bussiness Days , editia 2, Tg Mures

Buna,

Evident , ca de altfel la orice eveniment din oras, am fost si la Business days. per ansamblu mi-a placut foarte mult organizarea (vezi contraexemplu Gpec).  Ca si invitati, ca si valoare nu pot sa spun decat au fost oameni mari, de renume, Marius Ghenea, Radu Georgescu , Andy Sekely si multi altii. Pe site-ul evenimentului sunt destul de multe informatii.

Ca de obicei imi place sa ma dau cu parerea despre eveniment. Ca organizare nota 10( nici nu ma asteptam mai putin) ca si speakeri si invitati nota 20. ca si informatie dobandita un 5. Spun asta in primul rand pentru ca nu am putut participa la tot evenimentul si la toate workshopurile, iar in conferinte s-a vb destul de putin concret, cea mai mare parte a timpului totul a fost pe „fast forward” . Personal asteptam mult mai multa informatie de la workshopul lui marius ghenea si radu georgescu , fiind probabil cei mai puternici si influenti investitori din piata de online romaneasca. am fost dezamagit de prezentari… de modul de prezentare, anyway better luck next time.

in rest mancare buna, lume buna, discutii interesante. Multe oportunitati de networking. Per total cred ca a fost un eveniment bun.

toate cele bune,

Mihai

Trackbacks and pingbacks

  1. Tweets that mention Bussiness Days , editia 2, Tg Mures « Blog.Xtensii.ro -- Topsy.com
    [...] This post was mentioned on Twitter by Xtensii.ro, Xtensii.ro. Xtensii.ro said: Bussiness Days , editia 2, Tg Mures «…

2 comments

  1. Si eu cu cine votez?

    Reply
  2. [...] This post was mentioned on Twitter by Xtensii.ro, Xtensii.ro. Xtensii.ro said: Bussiness Days , editia 2, Tg Mures « Blog.Xtensii.ro http://bit.ly/cmRtkL #peblog [...]

    Reply

Lasa un raspuns