Ce se mai poarta la nunti

Daca tot am fost la nunta in weekendul ce a trecut m-am gandit sa va vorbesc la inspiratia zilei de astazi despre ce am vazut pe acolo. Ideea e ca se poarta mai multe tipuri de coafuri dar preponderent, la aceasta nunta am vazut mai mult un singur stil, mai jos aveti si poze, chiar daca nu sunt foarte reusite. Ca sa corelez aceste coafuri cu o vedeta am ales-o din nou pe nimeni alta decat Katy Perry cu o frumoasa coafura din 2011.

Stilul: Un nod ce atrage toate privirile.

Aparitia:  Promovarea parfumului ei in Germania.

Detalii:  Si-a dat tot parul pe spate iar apoi si-a facut niste ondulari pentru un look redefinit dar si parca izbitor . Datorita faptului ca parul este dat departe de fata ei putem spune ca i se pun in evidenta fata ei de Alba ca Zapada si ochii ei superbi. Tin sa precizez faptul ca nu poti sa ai un asa nod daca nu ai un volum al parului suficient si se poate remedia problema cu extensiile de par.

Puteti face o astfel de coafura de nunta cu:

Extensiile de la noi

 


– Poze cu niste coafuri asemanatoare. Cea cu floricica alba in par este mireasa. Se face oare un trend la nunti din aceasta coafura ?


Poza din dreapta reprezinta  o coafura interesanta pe care am vazut-o la aceasta nunta seamana cu o coafura de pe blog  – Fergie cu o coada iimpetita;

 

Ce spuneti ? Se face un trend din parul impletit in diferite forme la spate? Nu uitati ca fara un volum mai mare al parului unele din coafuri sunt aproape imposibile, asta daca nu sunteti stilisti :))

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

One comment

  1. naspa telefonul oricum :))

    Reply

Lasa un raspuns