Ce se poarta la nunta!

A fost weekend, deci cel putin pentru mine a fost o noua oportunitate de a merge la nunta. Pot sa va zic ca am fost destul de impresionat tinand cont de prezenta coafurilor la nunta de saptamana trecuta. Sunt doua variante posibile: fie lumea s-a conformat si a citit blogul sau articolul cu saloane din Targu Mures :) fie a fost o nunta mai selecta. Pot sa va spun ca am gasit  coafuri asemanatoare cu cele de pe blog de la noi si lucru care m-a impresionat cel mai tare a fost ca au fost doamne 40-50 ani foarte aranjate la capitolul coafura dar nu numai. Se pare ca in 2011 coafura evolueaza si merge in directia fireasca, pentru ca o coafura frumoasa se poate face si acasa cu putina rabdare. Prea multe vorbe…va arat pozele !:)

 

 

Da, acest stil Jennifer Lopez se pare ca este folosit, intr-o maniera sau alta. Sa nu uitati ca acest volum se face de obicei cu ajutorul extensiilor de par. Pot sa va mai spun ca o asemenea coafura poate fi facuta cu usurinta si acasa.

 

 

 

 

 

 

Este un stil Katty Perry intalnit din ce in ce mai mult la nunti si piesa de rezistenta penru acete coafuri sunt acele floricele care stau foarte bine in par fetelor.

 

 

 

 

Toate felurile de coafuri le-am intalnit la aceasta nunta printre are si acestea din stanga. Faptul ce ma bucura foarte tare este ca multe din cofurile care le postez pe blog se folosesc si sunt de actualitate. Nu va lasati inselate de aparente, majoritatea poarta extensii de par fie ca recunosc sau nu si toti stilistii sunt inspirati de la marile actrite, cantarete, modele americane.

Tin sa precizez ca la poza 2, este o doamna, nu singura, care avea o coafura bine aranjata, am pus-o pe aceasta pentru ca e o poza mai reusita.

Astazi v-am aratat poze cu domnisoarele de la nunta, iar zilele aceastea voi posta poze si explicatii despre mireasa! Cititi si articolul ce urmeaza, pentru ca „mai bun ca articolul blog.xtensii.ro de astazi este decat articolul blog.xtensii.ro de maine ! :)

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns