Ce spune Can Can si Antonia Ioana despre extensii

Par rupt

Nu prea acreditez de obicei revista Can Can, ca mi se pare o mare magarie in mare parte. Antonia Ioana este foarte nemultumita de extensiile ei cumparate de la un site de extensii (imaginea site-ului este Bianca). In fine nu aceasta ii ideea la care vreau sa ajung. Make-up artista Antonia Ioana, pe care o respect pentru munca ei, a avut probleme cu extensiile de par, spune ea, ca vina este a extensiilor si a site-ului cu pricina.

Daca tot e de dat vina, se poate da vina pe salonul care i-a pus extensiile;  daca erau foarte priceputi, nu le mai puneau in capul clientei. Noi lucram, de exemplu cu saloane de multi ani, dar unii dintre ei, nu toti au si cursuri facute pe aceasta tema.

Vreau sa siti ca sunt fel de fel de iritatii care se pot produce de la extensiile de par, asta din cauze biologice (parul prea subtire si nu poate tine extensiile, iritatii la nivelul capului etc). De aceea este bine sa alegeti extensile clip on, mai ales daca  va stiti o persoana cu probleme. Stiu ca e poate neplacut sa le tot dati jos, sa le puneti iar dar: Better safe than sorry.

Vis-a-vis de „magazinele de extensii”, da intr-adevar trebuie sa functioneze legal (cu acte, documente, facturi, etc de aceea este bine sa le cereti)  dar si in sprijinul clientului, oferind asistenta dupa vanzarea extensiilor( plus multe date de contact, deschisi oricand sa raspunda macar unui mail, daca nu telefon).

Imi pare rau pentru Antonia, in schimb daca are nevoie, paote apela pentru informatii oricand la noi.

Trackbacks and pingbacks

  1. free bitcoin cash
    Ce spune Can Can şi Antonia Ioana despre extensii - Xtensii http://173.45.81.199/weekend.bitcoin.free.apk
  2. ABrand
    Ce spune Can Can şi Antonia Ioana despre extensii - Xtensii http://a-brandir.blogspot.com

Lasa un raspuns