Cercei pentru voi de Craciun

buna,

Cum va promiteam o sa scriu un post despre Cerceii care-i oferim noi cadou anul acesta de craciun.

Ideea mi-a venit mie(simt nevoia sa ma laud), la scoala. Am vazut mare vanzoleala la un moment dat , cineva vindea niste produse.  Toate fetele cumparau in nestire, cate 2 -3 perechi. La o privire mai atenta am vazut ca vindea cercei. dupa mici discutii am pus-o de un business, in sensul in care noi ii cumparam si ii dam cadou clientilor nostri.

Eu in general cred ca acolo unde sta lumea la coada inseamna ca sunt produse bune. In general nu m-am inselat. In al doilea rand mi-au placut cerceii sincer, erau chiar draguti, iar in al treilea rand oferta era de nerefuzat. fiecare pereche e originala, nu vor fi 2 perechi identice. ceea ce da un plus de valoare produselor. pentru ca atunci cand iesi din casa esti 100% sigura ca nu vei mai gasi inca o persoana cu o pereche de cercei la fel.

Site-ul care are cerceii este Codronix. Sunt expuse mai multe modele si daca va place ceva puteti comanda pe mail cred ca deocamdata. Inca e in constructie cand va fi functional complet se va face si prin telefon sau messenger.  ideea e ca puteti comanda produsele care se vad acolo, sau puteti comanda orice model, si in functie de disponibilitatea materialelor se va face in cateva zile.

Noi am ales modele cu pietre semipretioase pentru voi. consideram ca meritati un plus de valoare. sunt mai scumpi un picut dar arata foarte bine si i-am cerut sa fie colorati,  adica nici albi complet si nici negri complet. in rest toate culorile si formele. cu pietre slefuite sau neslefuite.Oricum dumneavoastra de la noi ii primiti gratis.

promotia incepe din data de 15 noiembrie si tine pana la sfarsitul lunii decembrie.

Orice set de extensii garanteaza un set de cercei. Nu putem insa sa va lasam sa va alegeti modelul si culoarea din motive practice. fiind unicati in cazul in care nu sunt in stoc dureaza cateva zile pana se fac. Ce putem sa va garantam e ca sunt foarte draguti , si sunt ganditi sa aiba cam aceeasi valoare materiala astfel incat nimeni sa nu se simta dezavantajat. Oricum Sentimental au mai multa valoare, in primul rand pentru ca fi oferim cu mult drag.

cam atat,

va urez toate cele bune,

Mihai

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns