Coafura de banchet

E vara, e cald si o parte dintre voi au terminat facultatea, sau liceu. Bineinteles ca banchetul este un prilej pentru noi de a va arata ultimele coafuri din 2011, respectiv coafuri de banchet. Toata lumea, mai rau mai bine, unii care citesc blogul nostru si se conformeaza altii ba, semn ca e prea putina preocupare pentru podoaba capilara ? :)

Fetele, in functie de tunsori au mers la salon, altele acasa si au incercat o coafura sau alta care sa le puna in evidenta. La acest banchet au fost coafuri pixie, coafuri prinse in diferite tipuri de coc (se vad in pozele din stanga). Din cate am intrebat in stanga si in dreapta, coafurile cu coc, par batranesti, asta din punct de vedere al fetelor, mie personal imi plac destul de tare si sunt parca mai „stilate” pentru un astfel de eveniment. In ceea ce priveste coafurile pixie, mi se par destul de tineresti, doara poarta si Rihanna. In acest sens, va sugerez pentru cele care nu au, bretoane si side fringeuri., nu de alta dar nu toate fetele au parul dorit sau tunsoarea dorita.

Daca tot am inaugurat rubrica „asa nu„, m-am hotarat sa vorbesc si despre acest aspect in ceea ce priveste coafurile de banchet. Da, vedem de toate par netuns, varfuri electrizate, intins cu placa excesiv si acel carliontat vazut de la stra-stra (bis x n)strabunicamea incoace, care tin sa zic ca nu imi plac pentru simplu fapt ca nu sunt facute cu putin stil si trantite asa acolo cum or fi. In cazul parului pana la umeri intins cu placa as sugera extensiile cu clip on care nu distrug parul si va dau un aspect mult mai frumos si parca mai elegant, puteti sa va luati extensiile pentru 1-2 ani si sa le purtati la ocazii speciale, pentru ca de ce nu MERITA ! Pentru parul cret as sugera fel de fel de ondulatoare sau bigudiuri si parul trebuie ondulat intr-un anumit mod (mai multe aici) si bineinteles masti de par si extensii de par crete.

 

Maine: Coafuri de banchet part 2 ! Cele mai frumoase si mai reusite coafuri !

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns