Coafura de mireasa

Se spune ca este cea mai importanta zi a unei femei. Ei daca e cea mai importanta zi ce-ar fi ca acest  capitol: „coafura” sa fiti prima, pe langa tipica rochie alba !? O coafura din 2011 de nunta ar trebui sa difere de la persoana la persoana, deoarece fiecare are o personalitate si trasaturi diferite. Am mai scris in alt articol ca o coafura trebuie facuta in functie de forma fetei. Se pare ca nu multi stilisti sau persoane stiu asta, dar pot sa va spun cu sinceritate ca aceste nereguli la coafura pot fi reglementate daca sunteti putin atenti si de ce nu cititi articolele noastre. Am vazut coafuri de la nunta din Cluj, din Targu-Mures am scris despre nunta regala si sunt niste reguli in ceea ce priveste o coafura unei mirease.

 

 

 

As baga aceasta mireasa la categoria „asa nu” . Mi se pare ca aceasta coafura ii pune in evidenta miresei nasul :), nu ca n-ar fi unul dragut. Pot sa va spun ca o imaginatie buna al orcarui stilist si niste extensii de par poate face din dumneavoastra o supervedeta si de ce nu, asta macar in ziua nuntii. Nu inseamna ca la 30-35 de ani trebuie sa va afisati la nunta cu o coafura stil batranesc, care sa nu iasa in evidenta, dimpotriva, in ziua nuntii, la orice varsta ati avea (chiar daca sunteti Oana Zavoranu, sau Oana viitoare Lis) trebuie sa fiti cat mai puerila, pentru ca aspectul tanar va face frumoase nu aspectul batranesc.

 

 

 

 

Da, v-am promis poze cu mireasa de la nunta la care recent am participats iata-le! Ce pot sa va spun despre aceasta coafura… este o coafura relativ simpla, putin ondulata, parul impartit in doua, si aspect usor de „neingrijit”. Acest aspect, da senzatia unei persoane jucause, puerile si parca o coafura fara luxul care ar trebui sa ingradeasca o mireasa. Floarea decorativa insa schimba totul si face ca aceasta coafura sa abia toate conotatiile posibile atunci cand e vorba de o coafura reusita. Da, „asa da”, o coafura care pune in evidenta supletea, trasaturile fetei, rochia. Mentionez ca niste extensii de par ar putea da mai mult volum si lungime !

 

 

 

 

Si tineti minte : „mai bun ca articolul blog.xtensii.ro de astazi este decat articolul blog.xtensii.ro de maine”. www.xtensii.ro

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns