Coafura de nunta – vara

Coafura de nunta este foarte importanta, nu de alta dar sa fim seriosi de cate ori mergem la nunta pe an? E un eveniment special la care bineinteles trebuie sa fiti pregatite ca atare. Astazi m-am gandit sa fiu mai rau, nu de alta dar vina pentru o coafura nereusita este a coafezelor/silistilor si a doamnelor/domnisoarelor. Asadar am fost ieri la o nunta, din nou si am surprins asemeni paparazzilor, coafurile doamnelor si domnisoarelor, iar per total, la capitolul coafuri a fost dezastru.

 

 

 

 

ASEMANARE ?

 

 

Deci aceasta coafura „CASCHETA” este folosita extrem de des la toate evenimentele importante in special de persoanele in varsta. Inspiratia clar ca vine de la romani, ma intreb daca urmeaza sa faca si scuturi…. :). As sugera persoanelor in varsta sa foloseasca  extensii de par, nu de alta dar sunt atatea feluri iar cu o mana adecvata (un stilist priceput) poate face minuni indiferent de varsta. Intrebare: De ce sa nu fiti frumoase si la varsta a 3-a?

V-am atasat aici 2 feluri de coafuri ce s-au purtat la aceste nunti, bineinteles din oala „tineri”. Sunt sigur ca va ganditi adesea, sa dati o placa de par pe voi, un pieptanat de 1000 de ori ca „Ileana Cosanzeana” , si sunteti pregatite; dar este fals. Putina atentie, extensii de par, (daca tot e criza, din cate stiu eu YOUTUBE e pe gratis)si cu putina documentare la  noi, puteti ajunge unde trebuie!

 

Puteti comenta pe contul de facebook sau aici !

 

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

One comment

  1. Foarte amuzant articolul :)

    Reply

Lasa un raspuns