coafura de revelion – cu extensii de par colorate

Buna,

Sigina a facut un tutorial despre cum puteti avea o coafura trendy, draguta , in cel mai simplu mod posibil.

… la Revelion, in club sau in viata de zi cu zi daca te imbraci mai indraznet asa, de felul tau :) . Extensiile cu clip colorate pe care o sa le vedeti sunt 100% din par natural (exista din 100% par natural, apoi natural si sintetic si doar sintetic – care arata foarte bine, de altfel). Sunt mortale pentru mers in club sau acum, ca vine Revul. In video-ul de mai jos eu le-am pus in par exact asa cum le-am primit, nu le-am intins, nu le-am incretit – c-am fost impacienta, dar I will si o sa pun poz(n)e. Ideea e ca arata bine si daca nu le faceti mare branza, d-apoi daca le mai si aranjezi.

Xtensii.ro e un loc mortal de luat extensii, pe care eu l-am descoperit dupa Foxy Locks abia, din pacate. Imi place ca ai feedback de la oamenii aia, te poti consulta cu ei sa vezi cam ce ti s-ar potrivi, le pui toate intrebarile dumb pe care le-am pus si eu si sunt foarte draguti (si au rabdare!!) sa iti raspunda, nu ca altii. Preturile sunt foarte bune, credeti-ma ca am “sapat” pana acu.. :) Ce am eu in video sunt extensia portocalie si extensia roz. Si, nu stiu voi, dar eu mor dupa asta albastra.

Sunt un pic neindemanatica inca in a le pune, dar daca eu pot, oricine poate


cu bine ,
Mihai

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

2 comments

  1. Doresc sa va prezint un site cu produse cosmetice organice, de foarte buna calitate. Cei interesati pot accesa Produse Cosmetice Bio. Scuze de interventie dar, sunt convinsa ca, produsele cosmetice naturale sunt apreciate de fiecare. Multumesc!

    Reply
  2. Sterge, te rog, un "abia" de aici: "Xtensii.ro e un loc mortal de luat extensii, pe care eu l-am descoperit abia după Foxy Locks abia, din păcate." si pune link la "alea albastre" :D Ms!

    Reply

Lasa un raspuns