Coafura de sfarsit de an

Daca e weekend m-am gandit sa va scriu despre impresiile mele de la o sedinta foto, de sfarsit de an la facultate. Fetele s-au pregatit care mai de care (bucle, par drept, par putin ondulat, par suvitat par vopsit intr-o nuanta, par cu o forma, par cu o floare ), unele au mers la salon pentru a-si face coafura, altele acasa, altele nu si-au facut nimic, dar per total toate aveau ceva mai special si asta pentru simplu fapt ca sunt fete. Sa nu va ganditi ca la o astfel de sedinta extensiile de par intr-o coafura nu conteaza sau nu isi impun prezenta. Ideea e ca o coafura 2011 de sfarsit de an pentru pozele de album  arata cam asa:

Se poate vedea ca se poarta coafurile cu bucle, ondulate,cu volum, si in valuri , o mare parte dintre fete au adoptat acest tip de coafura intr-un fel sau altul. Parerea mea e ca toate fetele ar trebui sa isi faca o coafura mai speciala in fiecare zi, deoarece multe dintre ele sunt simple, chiar daca arata complicat si in plus blog.xtensii.ro vine in ajutorul vostru de fiecare data.

Domnisoarele din pozele 2 si 4 au extensii de par, va zic sigur deoarece le-am facut asa un mini interviu, si ideea e ca pentru o ocazie speciala au nevoie probabil de mai mult volum si un aspect parca diferit. Va dati seama ca sunt fete (nu cele din poze) cu par de 20 cm lungime si apar a doua zi cu parul de 50-60 cm si wow, ce diferenta in decorul podoabei capilare. :)

extensii par in acest sens

Acest colaj de poze l-am facut pentru a va oferi o alternativa la coafura cu bucle, care este cam cea mai folosita la ocazii speciale.

Daca va place culoarea parului din poza 5 va infomez ca avem extensii de par pe acest tip de suvitare. Aici

Poza 6, domnisoara bruneta duce la gandul Inna, daca va ganditi la acel par usor buclat lasat in fata,  din articolul facut zilele acestea, semn ca articolele noastre nu sunt facute chiar degeaba, si se poarta aceste coafuri fie ca vrem sa recunoastem sau nu.

In poza 7 este o coafura foate interesanta, parul prins, impletit si decorat cu o floare, puteti vedea mai multe in cel mai citit articol si dintr-un mini interviu am inteles ca si-a facut singura coafura.

Ne puteti gasi si la strand weekend pe timp de vara, la Targu-Mures.

Intrebare : Cu ce coafura mergeti la strand vara?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns