Coafura de toamnă

Coafura de toamna

Septembrie… cad frunzele… cade parul, peisajul isi schimba culoarea…coafura dumneavoastra isi schimba culoarea. Eu va spun sincer, nu de alta dar sunteti fete si simtiti nevoia de schimbare cat mai des, sa va faceti ceva nou cu ocazia anotimpului de toamna. Cu par lung, cu par scurt, cu par intr-o parte, cu par impletit, cu decoratiuni, oricum astept sa va zaresc in aceste zile. Doua dintre coafurile care mi-au sarit in ochi:

Dianna Agron

 

 

Coafura acestei vedete, rezista…. rezista destul de mult, pentru ca este tunsa destul de scurt, intr-o combinatie bob si semiciufulit. Parul este tuns deasupra umerilor, din spate in fata, intr-un stil usor inclinat. Este o coafura ideala in cazul in care aveti parul cret, dar totul prinde viata in momentul in care incepeti sa stilizati coafura. Mie imi place parul lung, dar aceasta este o tunsoare agreata de mine, si pot sa spun ca as fi incantat sa vad pe cineva asa pe strada.

 

 

 

 

 

Acesta este un alt stil de par scurt ok, parca aproape de ce au purtat multi baieti,artisti etc (stilul Smiley). Ceea ce face ca aceasta coafura sa aiba aspect feminin este faptul ca acopera urechile (pentru cele ce sunt Elf sau Gremlins :)). Este o coafura care merge foarte bine pe un par drept dar si un par mai ondulat. Va puteti face volum cu ajutorul bretoanelor naturale si de ce nu un look unicat… aceasta este de idee. 😛

 

 

P.S. Dupa umila mea parere, ar trebui sa va schimbati culoarea parului in alt mod decat roscat sau culori de genu, nu de alta dar, daca veti sta intre frunze nu va deosebiti si veti fi omul fara cap :)… propun brunet, blond suvitat… oricum. (stiu ca moda anul acesta este roscat, e doar o parere :) )

Trackbacks and pingbacks

  1. Lucruri la modă în această toamnă de pe alte bloguri… « Creative Purple
    [...] Coafuri de toamnă [...]

One comment

  1. [...] Coafuri de toamnă [...]

    Reply

Lasa un raspuns