Coafura pixie ce impresioneza

O prezenta foarte placuta avem astazi la daily inspiration, o coafura din 2011 care e tot mai folosita. Frumoasa actrita americana Hayden Panettiere da lectii si la acest tip de coafura, dupa ce a fost prezentata la noi intr-un articol unde avea parul lung si cu bucle. Acesta este un semn ca extensiile de par pot creea un nou look in fiecare zi indiferent de lungimea parului.

Stilul : Partile laterale lucioase si parul dat pe spate moale si lucios.

Aparitia: Celebrarea Lacoste si Patron din Dallas.

De ce ne place coafura:  Actritei i se potriveste foarte bine acest stil pixie, folosit de Rihanna si altele, si expertii spun ca acesta este cel mai bun stil de par scurt folosit la Hollywood in acest moment . Pot spune ca este un stil facut parca fara efort prin textura moale si volumul exagerat in varful capului care ofera senzatia de aranjare meticuloasa.

Va puteti face o asemena coafura cu ajutorul:

Bretoanelor

si prodususelor

Aceasta coafura m-ar impresiona foarte tare daca as vedea-o la o domnisoara. M-am cam saturat de aceleasi coafuri zilnice pe care le vedem la saloane sau pe strada, lumea parca e in pana de idei, mai rar sunt fete care sa vina in fata cu ceva nou sa impresioneze si sa isi arate trasaturile proprii intr-un mod inedit, reinventat. Daca aveti o altfel de parere puteti comenta aici, cine stie ne dam totii cu parerea si reinventam moda, cel putin la nivelul coafurii.

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns