Coafura romantica

Coafura romantica as sugera macar odata pe luna, nu de alta dar ce baiat nu ar vrea o fata cu o coafura cu inclinatii spre iubire. Fie ca recunoastem asta sau nu cu asta dorim cu totii. Scoateti aceasta latura sa iasa la lumina. Zooey Deschanel a aparut in 2011 la Sundance Film Festival cu o astfel de coafura.

Pentru inceput trebui sa stiti ca parul trebuie spalat si dat cu o masca de par care va face coafura sa aiba un aspect fresh si atragator. Puteti aplica extensii de par (keratina, microinel, clips, cusute) pentru volum sau lungime. Parul trebuie sa il dati cu o perie rotunda si de marime medie. Dati  parul cu produse de ingrijirea parului si a extensiilor (acestea va pot proteja impotriva soareului, placilor de par, ondulatoarelor). Spre sfarsit va puteti face niste bucle cu ajutorul unui ondulator mic.

Ideal este sa pareti ca zana din poveste, nu de alta dar, daca nu asa e romantic atunci cum? Nu-mi pot imagina sa fiti rasa in cap, sau cu elicoptere in cap si sa fiti romantica. Asadar optati pentru iubire si romantism cu o astfel de coafura, poate poate mai uitam de criza . :)

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns