Coafuri cu părul într-o parte

Coafuri cu parul intr-o parte

Parul lasat intr-o parte va poate da un aspect de fete „dulci”. Asta daca vreti sa faceti o impresie pentru un baiat, eu zic ca functioneaza. Inocenta peste orice alte detalii, functioneaza intotdeauna, cel putin la mine. Degeaba va bombardati cu fel de fel de coafuri ciudate, decoruri, machiaje, etc, inocenta castiga intotdeauna. Cateva vedete, internationale fac treaba asta si se pare ca functioneaza. Am zis vedete internationale, pentru ca la noi sunt mai mult animale intr-un ambalaj frumos, servite pe post de accesoriu barbatilor. Sa nu mai vorbim de parul pe care il afiseaza „vedetele”.

Cateva din coafurile dulci:

Vanessa Hudgens cu un ponytail lateral. Multe dintre voi folosesc aceasta coafura uneori la sala de fitness, ei va zic ca se poate si altundeva. Acest look se foloseste de obicei, cu urechile acoperite, pentru ca va ofera avantaje maxime. Sa nu uitati ca ponytailul poate fi folosit si altfel, de exemplu prins la spate.

 

 

Selena Gomez foloseste un alt truc: impletitura. Ar trebui sa va placa pentru ca este unul dintre cele mai usoare lookuri de facut. Trebuie doar sa gasiti pe cineva care stie sa impleteasca. Parul trebuie sa vi-l aranjati in asa fel incat sa nu fie centrat. Un accesoriu ce poate fi folosit ar fi un elastic, care sa se potriveasca cu culoarea parului vostru, si in acest mod nu faceti coafura sa arate prea de clasele primare :).

Diana Agron are un par parca nearanjat. Pentru acest look trebuie va trageti parul in spate, sa il umflati putin in fata si sa va faceti niste bucle in cascada pentru feminitate si un aer festiv. Si pentru siguranta nu uitati de fixativ, spuma sau ce credeti voi ca v-a face parul sa ramana pe toata perioada voastra de distractie.

Taylor Swift si-a facut tot acest stil „dulce” cu ajutorul buclelor si ele, lasate intr-o parte. De ce sa va faceti aceasta coafura? Pai puteti foarte usor sa va imbracati cu ce doriti, pentru ca merge cam cu orice (nu cu ornamente ondulate – bani si prostie la pachet: aici). Scapati de unul din inamicul parului: placa de par. Plus ca puteti sa va aratati naturaletea cu usoarele bucle facute fie cu bigudiuri fie cu un ondulator  mic.

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns