Coafuri de banchet reusite

Nu stiu cum se face, ca eu agreez foarte tare coafuri cu par lung, si in consecinta cred ca frumusetea unei femei pote fi aratata cel mai bine printr-un par lung si bogat, si daca nu asa cum ?! Daca la o varsta sunteti rebele, vedete, tinere etc va dati seama pe parcurs ca parul lung face o fata frumoasa, si daca nu il aveti, puteti intotdeauna purta macar la ocazii speciale extensiile de par. Fie el banchet clasa a 8-a s-au facultate, inclin spre urmatoarele coafuri:

 

Da, este stilul meu preferat, si asta pentru ca e si lung parul dar si accesorizat, in unele cazuri am vazut atasate in par flori naturale, dar problema e: ce faci cand se ofilesc ? Raspunsul meu: aduci 2 trandafiri la petrecere, 1 il pui in apa si ii schimbi !:) Frumosul acestor coafuri consta in volumul coafurii si in lungime. La spate se pot face fel de fel de impletituri care pot personaliza coafura. Acest stil este intalnit si la Sienna Miller, Thandie Newton – vazute la BAFTA AWARDS, Olivia Wilde si altele.

 

Fel de fel de impletituri aduc multa personalitate coafurii si va scot din anonimat si din starea „ASA NU”, puteti citi mai multe in articolul de ieri. Pentru a-i adauga coafurii lungime, as sugera extensiile lungi cu modul de prindere clip-on, pentru ca nu distrug parul deloc! Impletiturile vi le puteti face fie la salon, sau luati exemplu altor fete si uitati-va pe youtube, acolo sunt o gramada de coafuri impletite, la inceput sunt mai greu de facut dar in timp va invatati.

 

Sunteti libere sa comentati despre coafuri, nu musca nimeni si commenturile de orice fel sunt acceptate ! (fara injuraturi 😛 :) )

 

 

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

One comment

  1. Ma bucur k altora le sta bine cu orice coafura sau li se potriveste la orice inaltime, silueta...

    Reply

Lasa un raspuns