Coafuri de weekend asemeni cui?

Coafuri de weekend asemeni cui?

,,Weeeekend”, cum striga cei de la radio…pentru noi e sfarsit de saptamana si pentru voi e sfarsit de saptamana… unde toti am lucrat foarte mult in felul nostru. Ce urmeaza? O iesire in oras, una in club, la o nunta, cine stie. De aceea trebuie sa fiti pregatite intotdeauna (nu, nu e reclama :) ) cu tunosori si coafuri noi. In functie de ce par aveti am pregatit doua exemple: Rihanna si Madonna.

 

Madonna are un stil cu straturi usor intoarse la varfuri, ceea ce ii ofera luminozitate si ii pune in evidenta trasaturile fetei, proaspat redecorate de cine stie ce estetician sau vreun artist make-up :). Pentru a obtine aceste vartejuri trebuie sa va treceti o perie rotunda prin par, in timpul folosirii unei placi, mici, care va aduc vartejurile dorite. Un secret: aceste straturi proaspat facute (si date cu un fixativ) trebuie sa se opreasca de la baza urechii, altfel o sa fiti un fel de vartejica :).

,,Ram papa pam ram pa pm hair down… ram papa pam”. Daca mai sus aveam o coafura pentru un par lung, m-am gandit  sa nu neglijez fetele cu par scurt, nu de alta dar si ele sunt frumoase. De aceea am ales-o pe Rihanna pentru un par scurt coafat de party. Stilul ei s-ar rezuma la: spirale adunate scurte. Pentru a face aceasta coafura trebuie sa va infasurati sectiuni mari de par (5-7 buc depinde) pe un ondulator mai gros. Dupa acestea puteti folosi un gel pentru stilizare, spuma de par, si usor cu degetele incepeti sa creati forme si sa le definiti. Nu este nevoie sa le mai periati, ca doar buclele vreti sa se vada nu? Un mic secret: daca folositi ondulatoare de marimi diferite puteti varia lasimea buclelor create.

Daca vreti par lung, apelati aici.

Daca vreti informatii, idei, vreti sa impartasiti idei, apelati la noi pe Faceboook.

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns