Cordeluta din par – de vara

Chiar daca vremea ne obliga sa stam cu bluze, hanorace, 2 perechi de sosete, bocanci de vara, caciuli tricotate si altele, noi dorim sa va incalzim cu o coafura de vara, care se poate purta seara, si la nunta (daca sunteti in Hawaii :) ) si in orice circumstanta in care este soare. Inspiratia vine de la fashion designer-ul si actrita americana Nicole Richie.

Aceasta coafura a fost facuta de hairstylistul ei Andy Lecompte care sustine ca pentru o astfel de coafura trebuie sa va uscati parul in mod natural si dati parul dupa aceea cu un spray de textura (exemplu www.wella.com ) pentru a-i adauga un aspect de miscare. Pentru construirea acestei cordelute de par luati-va 5 cm de par de deasupra urechii si inainte de a incepe impletirea pieptanati-l in sus, in acest fel veti redirectiona parul. Prindeti-va impletetitura  in cealalta parte a capului si asta inainte de a impleti din cealalta parte de deasupra celeilalte urechi.

In privinta volumului va putem ajuta aici !

 

P.S. Astept comentarii pe facebook si pe blog.

P.S 2: Intrebare: Mi vin cei cu incalzirea globala sa ne mai zica de temperaturile ridicate ? Da de ajungeti si voi sa va incercati noile coafuri.

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns