Cum mergeti la nunta?

Nu sunt un fanatic al coafurilor in stilul strans sau adunat, pentru ca am impresia ca imbatraneste o fata, in special in momentul cand merge la un eveniment precum o nunta. Daca va ganditi sa participati puteti sa va inspirati de aici, nu de alta dar e criza nu?:) Multe dintre ele le puteti face acasa cu ajutorul unei persoane.

[nggallery id=4]

Acestea sunt destul de reusite, vi le puteti face cu usurinta cu ajutorul nostru dar si youtube sau alte siteuri de specialitate. Dupa o simpla parere de-a mea, as zice ca acasa puteti face coafuri de nunta mai frumoase decat la un salon, unde se uita lumea mai mult la bani si unii nu au inspiratie deloc, saracii stilisti.. :)

[nggallery id=5]

Aceasta este o coafura ce imi place la nebunie pentru ca domnisoara, are curajul sa adauge ceva unic, spre deosebire de coafurile stereotipe existente la o nunta, sunt boooring majoritatea. Pot sa va spun ca este o poza inspirata de pe un cont de facebook al unei fete foarte interesante, daca vreti sa aflati…cititi informatiile de pe contul de facebook.

P.S.1 Are extensii de par, nu de alta dar pt putin volum este nevoie.

P.S.2 Nu am scris de ceva timp pentru ca am o mana putin defecta, e incarcata de ghips. Dar promit sa imi reiau scrisu !

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns