Cumperi extensii si vrei sa nu iei „teapa”?

Cumperi extensii sau alte obiecte online? Cum afli daca sunt asa-zisii „tepari„?

In primul rand vreau sa spun ca romanii sunt predispusi la astfel de lucruri :) Nu degeaba avem faima prin toata Europa. Doresc sa va spun ca situatia nu-i mai speciala in Romania si – se fura ca in codru- , in mediul online. De aceea trebuie sa va luati masuri de precautie, asta daca nu doriti sa fiti jegmaniti de fel de fel de indivizi care vor fi prinsi in final (noi cunoastem exemple cu date exacte :) ), doarece nimic nu tine o vesnicie. Sfat pentru magazinele online si nu numai: Fiti corecti!

Noi lansam cele 10 porunci ale cumparaturilor online !

1. Cand cautati pe google, nu va luati dupa primul sau primele site-uri gasite. De ce? Daca a dat tepe multe, isi permite sa ajunga pe prima pagina (doarece plateste cu bani facuti la negru). Nu spunem ca nu sunt intre primele siteuri, site-uri de incredere.

2. Cand accesati un site online, asigurati-va ca are multe informatii pe el. Daca nu, inseamna ca e facut ad-hoc si nu are ca scop continuitatea ci sa faca bani, n-are interes pentru cumparatori.

3. Intotdeauna comparati pretul/informatiile cu mai multe siteuri, ca exemplu ar fi site-ul http://www.price.ro/.

4. Asigurati-va ca are multe date de contact, precum: adresa, numere de telefoane (nu un singur telefon), se gasesc numele si prenumele celui cu care lucrati, contul de facebook (de ce nu?!), sisteme de comunicat online (nu doar un id de messenger).

5. Asigurati-va ca elibereaza facturi, fel de fel de garantii, oficiale, nu povesti!

6. Daca nu va cere nici un fel de date personale gen : Serie si nr de buletin, CNP, nu poate sa va faca factura si deci va da eventual un act neoficial cu care nu puteti face plangere la ANPC.

7. Cititi intotdeauna Termenii si conditiile site-ului sa nu va treziti cu surprize.

8. Cititi legile cu privire la drepturile cumparatorului, macar sa fiti familiar cu ideea ca: orice produs poate fi returnat in termen de 10 zile si aveti dreptul la returnarea banilor (daca aveti factura si se dovedeste ca nu sunteti vinovat de distrugerea acestuia).

9. SA NU VA FIE FRICA SA VA APARATI DREPTURILE LEGAL!!!

10. Intrebati cat de multe puteti despre un anumit produs, sa nu va treziti cu surprize ! Produsele ar trebui sa aiba instructiuni de folosire.

 

Noi stim ceva: Clientul nostru stapanu nostru ! Voi ? Accesati Xtensii.ro  pentru extensii de par cumparate in siguranta!

Pareri si alte informatii despre acest articol puteti posta pe contul de Facebook  sau blog.xtensii.ro sau pe contul de twitter xtensii !

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

2 comments

  1. Se vede ca nu avem ce ascunde de asemenea :) Oare de ce?!

    Reply
  2. Bravo! Se vede ca va intereseaza tot ce tine de acest domeniu :)

    Reply

Lasa un raspuns