De unde provine parul pentru extensii?

V-ati intrebat vreodata de unde provine parul din extensii ? Daca tot vine Pastele ne-am gandit sa facem o „spovedanie„.

Cu firele de par termorezistente e simplu, sunt facute in fabrici, exact la fel precum se produc si alte produse din plastic.

Cu toate acestea, cu parul natural este cu totul alta poveste. Parul natural este acela care a crescut pe un om. Acest par odata crescut este achizitonat de “cumparatorii de par” care il vand mai departe la firme ce produc extensiile de par.

Aceasta metoda de colectare incepe cu “parul de ferma” provenit din casele locuitorilor din Asia ( parul provine preponderent de la Chinezi si Indieni), dotate cu niste cutiute speciale de colectat parul, de obicei existente in fiecare baie sau dormitor.

In interiorul acestor locuinte, se afla o  perie de par speciala de pe care se colecteaza firele cazute de la fiecare membru al casei, prin aranjarea zilnica, cum facem cu totii in fata oglinzii ( mai mult fetele).

Stiati ca fiecare persoana pierde aproximativ 50 de fire de par pe zi? (cu toate ca unele fete sustin ca pierd si mai mult).

Dupa aranjarea zilnica, se ia parul de pe pieptene si se pune in cutiile colectoare. Aceste cutii sunt verificate lunar si cand au suficienta greutate, locuinta respectiva este platita, semn ca nimic nu este pe gratis, nici parul cazut.

 

Cel putin asa spun cei de la Love Hair Extensions

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns