Evenimente Decembrie

Buna,

Dupa cum v-am obisnuit trebuie sa va tin la curent evenimentele de luna aceasta. avand in vedere ca sfarsitul lunii in mare parte e vacanta , craciun , revelion si altele o sa anunt acum evenimentele la care participam.

Netcamp 2010 – Bucuresti 8 decembrie.

probabil singurul eveniment dedicat business-urilor online.

Pe 8 decembrie 2010, Evensys organizeaza la JW Marriott Grand Hotel Bucharest conferintele NetCamp, in cadrul celui mai cunoscut eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web. Editia din acest an este si cea mai ampla si mai complexa de pana acum.

Partea interesanta e ca are mai multe sectiuni. in prima parte a zilei in paralel cu conferintele se desfasoara evenimentul venture connect , un eveniment menit sa puna la un loc antreprenorii cu investitorii. in partea a doua a zilei se desfasoare conferinte si workshopuri pe mai multe teme: Mobile Dev, WeWorkWeb, StartUpNow!.

Se anunta a fi Foarte interesanta, abia astept sa ajung. (sper ca a ajuns confirmarea mea la cine trebuie) :)

Pe 9 Decembrie Participam ca parteneri la Balul Bobocilor organizat de Ascociatia Studentilor Maghiari de la Universitatea De Medicina si Farmacie Tg Mures.  partea de concurs ,spectacol , se tine la Teatrul national Tg Mures incepand cu ora 17, iar partea de party, va fi chiar un bal si va fi la Hotelul President. Tinuta Obligatorie!

Anul trecut cica au fost in jur de 1200 de participanti, anul asta ma astept la mai putini dar oricum va fi foarte interesant sa vedem un bal, cu rochii si rochite, gentlemani in frac si constum, cravate si papioane. daca n-o sa fiu foarte obosit dupa bucuresti chiar vreau sa particip.

Pe 16 decembrie, Particip la SocialMediaSummit la Cluj. A doua conferinta regionala despre Social Media* e un eveniment pe care chiar nu vreau sa-l ratez cu atat mai mult cu cat prima editie de la Timisoara  a fost foarte interesanta  cu multi participanti de marca din Social Media.

*Pentru cine nu e foarte familiarizat cu mediul online, social media se refera la toata partea de socializare online (facebook, hi5, Twitter, Forumuri, Bloguri).

pana acum astea sunt ,

cu bine

Mihai

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns