Extensii EXTENSII xtensii

Buna incep prin a-mi divulga totala virginitate in ceea ce priveste scrisul pe blog, exprimarea ideilor, gandurilor in scris….cu stiloul pe hartie sau cu degetul pe tastatura…..daca va fi foarte evident defectul  acesta in cele ce urmeaza sa le cititi …imi cer scuze  de pe acum->50 % din suparare  off-> multumesc!

Voi continua cu faptul ca am fost cam impinsa de la spate sa imi expun niste idei aici”despre orice” … dar lucrul care m-a facut sa deschid efectiv  wordul a fost gandul ca macar pentru o ora voi putea deveni Carrie Bradshaw-in fata laptopului cu o cana de cafea langa, scriind despre tot felul de lucruri pe cat de banale pe atat de complicate (macar ca mi-ar fi placut sa-i iau locul intr-una din sedintele de shopping…)

Si dupa o astfel de introducere ma prezint …ma numesc Iulia si vom discuta despre renumitele extensii…(cred ca am spus /scris cuvantul asta mai mult decat “mno”-ul bastinas din zona in care locuiesc.

Daca da …de ce ?:pentru ca poti pentru o seara – o zi – o luna -2 luni sa ai parul mult mai lung chiar foarte lung , cu mult mai mult volum, cu alte nuante (mai inchise mai deschise) pe langa culoarea ta, sau chiar cu niste nuante funky.

De care(keratina, microringuri, clip on)? Pai depinde- aici e mult de discutat–de ce anume iti doresti de la un set de extensii –si credeti-ma pe cuvantul ca poti sa ai mari asteptari de la un pumn de par chiar mai multe decat va inchipuiti.Daca vrei transformari miraculoase peste noapte dar cand totusi ajungi acasa sa redevi Cenusareasa –opteaza pentru clip on. Daca vrei par lung timp indelungat atunci alege microringuri sau keratina(corect in romana se scrie cheratina dar pot baga mana in foc ca in manualul de histologie am vazut scris keratina ).

Ce culoare ? De care doresti tu !

De unde ? Ei bucluc! Le poti lua de la noi adica xtensii.ro dar de ce sa fim egoisti? Le poti lua de unde vrei dar grija mare la calitate !! Nu ma refer neaparat la produsele de lux fata de cele mai ieftine ci la produsele din par sintetic vandute ca par natural(sau mai crunt par natural in amestec cu fibre sintetice) Am inteles ca este un sentiment destul de neplacut sa vezi cum se topesc  cand le aranjezi cu placa sau ondulatorul .

Si cea mai trista intrebare-Cu cat?- Sunt si mai ieftine sunt si mai scumpe in functie de brand, in functie de producator, in functie de vanzator, in functie de client (aviz amatorilor). Insa trebuie alese cele mai potrivite buzunarului, cerintelor si parului tau .

Ok… imi suna telefonul(probabil vreo clienta) s-a golit si ceasca este timpul sa o las pe Carrie… o sa incerc sa imi fac un ciclu si la scrisul pe blogul nostru roz dar sper sa nu fie un jurnal (adica sa-l citesc doar eu) asa ca daca m-ai citit scrie-mi si tu !Sper din suflet sa nu am comentarii doar de la mama si tata !:))

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns