Festivalul National de Satira si Umor – sau „britney spears , akcent si liviu guta festival !”

buna,

da, stiu, e tarziu,  au trecut vreo 10 zile.  Ca sa ma scuz va zic ca despre asta pot scrie doar in weekend, si  acum 2 saptamani nu eram „in stare” sa scriu iar weekendul trecut a fost balul bobocilor UMF , si am scris de pe bal. Asa ca bine ca avem liber de 1 decembrie , ca pot scrie acum.

Festivalul National de Satira si Umor , e unul dintre cele mai longevive festivaluri de la noi. Anul acesta a fost pe la editia aXII-a sau ceva de genul asta. In rest nu stiu sa va zic prea multe, e un festival satiro-umoristic studentesc, unde tot felul  de trupe de umor se intrec in tot felul de probe: dans satiric, cantec satiric, solo, perechi , grup.

A fost frumos , dar cam e frumos in ficare an, trupe misto, unele cu traditie, gen Strict Secret de la Academia de Politie Bacteria H, unele noi. dar pe total 2 zile de umor de calitate. Am ras cu lacrimi… in fine.

Dar de departe cel mai bun moment a fost recitalul Trupei Andar cavar, care e un fel de trupa muzicalo-umoristica, din targu mures. Bestial Moment, au inceput lejer cu un Cavar dupa  „Ups , i did it again”  de la britney spears, cantata in engleza, romana, germana japoneza, ungureste.  au trecut prin Bamby, Tarkan , Rammstein, au ajuns la Akcent iar spre final un apoteotic cu piesa d-lui academician profesor doctor Liviu Guta „De ce ma Minti” si binenteles nelipsita piesa de mare calitate poetica „in Judetul Hunedoara”.

a fost o ora si jumatate de umor muzical de foarte buna calitate, cu niste artisti despre care eu am auzit prima data. dar m-au impresionat.  o sa pun si filmulete cu andar cavar bend 😀

enjoy !


cu bine

Mihai

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns