Coafura vs forma fetei

Am mai vorbit despre importanta coafurii in raport cu forma fetei dar, gasind materiale sa zic utile, m-am gandit sa pun in lumina mai mult importanta aspectului coafurii in functie de forma fetei. Pentru a arata acest lucru am ales-o ca nord geografic sau punct de reper pe scriitoarea, personalitatea si actrita americana Nicole Richie. Tin sa precizez ca acest stil nu sta bine tuturor persoanelor, sunt persoane care pur si simplu isi pot face aceeiasi coafura stransa, prinsa etc. (nu am parul mare dar stiu cum e sa nu iti stea in cap bine cu nici o „caciula” iarna, pentru ca am o forma a capului extrem de neprietenoasa cu sapcile sau alte chestii de genu – „am aspect de bitang” :) puteti sa ma vedeti pe facebook Negrea Dorin – si e un lucru similar ce se intampla si cu o  coafura la o domnisoara mai dificila fie la fata sau forma capului).

Forma fetei: Patrata.

De ce functioneaza aceasta coafura pentru actrita americana: bretonul lung pana la ochi, tuguiat intr-o parte, da un element de finete pentru acesta forma patrata.

Ce trebuie sa cereti cand mergti la un salon de coafura si aveti extensii de par?

Acest breton cu greutate, are nevoie sa fie asezat in locul potrivit deoarece poate cu usurinta sa acapareze trasaturile fetei, cel putin asa spune stilistul Andy Lecompte din Los Angeles in 2011. Cereti stilistului  sa faca o „croiala” sub nivelul sprancenelor, lasandu piesele mai grele pe lateral in asa fel incat sa nu iti mascheze ochii. Ar reprezenta un lucru ideal ca partea din centru poata sa curga usor, asemeni celor din frunte, si sa faca o continuitate.

Va putem ajuta cu :

xtensiile

sau

bretoanele

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns