Hop si noi la Festivalul Studcard

Pentru cine stie zilele astea la Tg Mures se desfasoara Festivalul Studcard.

E un festival de o saptamana , organizat de colegii nostri studenti. E o munca admirabila , un program extraordinar de complex,mai ales cand ne gandim ca majoritatea (toti minus Oana) sunt voluntari. Singura lor rasplata e recunoasterea si multumirea participantilor. daca vreti sa-i rasplatiti pentru munca lor vizitati site-ul aici si haideti sa ne vedem la casa de cultura Mihai Eminescu sa ne bucuram de festival.

Noi , Xtensii.ro, vom si noi prezenti la festival. Sambata , in cadrul workshopurilor, voi tine un workshop despre „Cum sa devii vizibil online”.  Ce e inedit  e ca se refera la dezvoltarea personala si vizibilitatea ca individ si mai putin despre imagine cooporatista , de eveniment sau a unei firme.

Va invit cu drag sa vedeti despre ce e vorba si mai ales sa discutam concret in jurul acestui subiect. Ce este internetul azi? Ce inseamna vizibilitatea? ce presupune? de ce avem nevoie pentru a fi vizibili online? si mai ales De ce am vrea sa fim vizibili online?

astept intrebari inainte de eveniment si idei ca sa am cat mai mult material cu care sa ma prezint in fata oamenilor.

Va astept cu drag sambata 30 oct de la ora 10.

Cu bine

Mihai

Trackbacks and pingbacks

 1. Tweets that mention Hop si noi la Festivalul Studcard « Blog.Xtensii.ro -- Topsy.com
  [...] This post was mentioned on Twitter by Nicu Bendea and StudCard, Mihai Negrea. Mihai Negrea said: @studcard Hop si…

6 comments

 1. Congratz!

  Reply
  1. i`m a superstar ! mersi
   daca tot ai dat pe la noi pe blog, de unde saracie pun comenturile automat in wordpress?

   Reply
   1. Settings > Discussion > Debifeaza amandoua optiuni de la "Before a comment appears", adica:
    - An administrator must always approve the comment
    - Comment author must have a previously approved comment

    Reply
 2. Foarte tare. Sambata la 10 incepe programu?

  Reply
  1. da , de la 10. dar prima data va fi chestia aia cu dansul e viata mea . dupaia leadership, branding personal, Cum sa devii vizibil Online.
   o sa fie f fain

   Reply
 3. [...] This post was mentioned on Twitter by Nicu Bendea and StudCard, Mihai Negrea. Mihai Negrea said: @studcard Hop si noi la Festivalul Studcard « Blog.Xtensii.ro http://bit.ly/blvBnu [...]

  Reply

Lasa un raspuns