Inceput de Sesiune

Buna,

Nu stiu cum e la voi , dar la noi, incepe sesiunea. In mod normal ar trebui sa fim stresati si sa rupem cartile dar avantajul unei facultati asa de lungi ca Medicina e ca ajungi sa te obinsuiesti. Si vorba aia  3 sesiuni pe an(iarna, vara , toamna) x 4 ani deja am trecut prin 12 si, tehnic vorbind, asta e 13 a sesiune. Oare o sa-mi poarte ghinion?

Si dupa ce treci prin atatea sesiuni incepe sa nu-ti mai pese , oricum stii ca intr-un final examenul sa ia si daca nu se ia se da si tot va fi bine. Si ca in buna traditie medicinista nici un necaz nu trebuie uitat de la sarbatorire , nici o bucurie nu trebuie trecuta fara a fi udata cu alcool ieftin, si in general nici o o zi de miercuri , joi ,vineri si sambata nu poate sa treaca fara o petrecere, cu atat mai mult inainte de sesiune, se anunta o petrecere ruseasca(adica mult acool tare si ieftin) asa ca de inceput de sesiune , sa distrugem neuronii hiperactivi. In dublin va fi joi de la 10 seara. noi ne-am cam hotarat sa mergem (cei care n-avem examen vineri) ca vorba aia numai o data in ianurie e ultima joi inainte de sesiune.  cine mai vine? apropo intrarea e 3 lei si restul informatiile pe blogul Ligii.

si daca tot veni vorba de petreceri sa nu uitam ca vineri  e marea intalnire bloggeristica din Mures de la ora 19 in Zanza si masa e rezervata pe numele meu , Mihai Negrea. Cine cum ajunge sa intrebe unde-i masa ca de cunuscut oricum nu ma cunoaste nimeni:P

cu bine,

Mihai

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns