Inna seamana la coafura cu…

 

Cu cine seamana la coafura frumoasa artista a Romaniei Inna ? Cu totii am aflat ca acum cateva zile aceasta si-a facut pentru prima data aparitia pe o scena de la noi.

Am vazut-o si in videoclipuri cu aceasta coafura din 2011 iar daca vreti sa vedeti dati click mai sus sau  un simplu youtube la Inna – 10 Minutes.

Ce pot sa va spun, e ca ea, si nu numai ea, nu are un asemenea volum al parului natural, sunt clar, ati ghicit, extensii de par. Ca dovada puteti sa va uitati in videoclipurile ei unde are un par mai scurt, precum : Inna – Sun is up .

Aceasta coafura plina de volum apare din ce in ce mai des la vedetele internationale precum Kim Kardashian, Angelina Jolie si Jennifer Lopez .

 

 

Cele mai bune coafuri in valuri sunt acestea, dupa parerea mea.

Stilul: Par lung, in valuri libere parca cumva indesate.

Detalii: Aceasta coafura a fost folostia  tot la un eveniment important de catre Kim Kardashian. Putem spune ca are un volum foarte bogat datorita extensiilor de par, nu tre sa ne imaginam ca poti sa ai un astfel de par in ziua de azi (nu vorbim de exceptii). Sunt niste valuri absolut perfecte, si reprezinta „un accesoriu”care te poate face importanta dar si necesara in orice situatie.

Pentru o astfel de coafura nu ezitati sa folositi extensiile: Xtensii.ro

 

 

 

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns