Livrarea

Se face in 24-48 ore maxim, daca acestea sunt disponibile pe stoc si in 7-10 zile daca acestea sunt disponibile la comanda.

Prin firma de curierat FanCourier, direct la domiciliul dumneavoastra si costa aproximativ 24.50 lei.

Daca platiti prin virament bancar, costul transportului este de 16 lei si creste doar in functie de greutate 0,8 lei/kg (un set de extensii are aproximativ 200g).

Livrare in strainatate (UE)

Pentru livrari in tari precum Spania, Italia, Germania, Anglia, Ungaria etc, plata se face in avans inclusiv transportul. Livrarea se face prin posta, la un cost de maxim 50 de lei. Se pot utiliza si alte servicii la cerere: DHL, Fancourier, UPS. Toate taxele se achita in avans.

Livrarea in Europa are un termen de maxim 7 zile pentru coletele mici si 14 zile pentru coletele mari.

Returnarea

Este posibila in termen de 10 zile lucratoare (14 zile calendaristice) fara niciun fel de justiticare. Trebuie doar sa ne anuntati in prealabil. Puteti apela la returnare daca ati ales gresit culoarea si nu vreti sa vopsiti extensiile sau ati gresit produsul, nu sunteti multumit(a) din punct de vedere calitativ sau pur si simplu v-ati razgandit si nu mai doriti sa cumparati de la noi. Oricare ar fi motivul noi va stam la dispozitie si va putem schimba produsul cu oricare altul din stoc cu plata sau dupa caz returnarea diferentei sau va putem inapoia intreaga suma platita mai putin taxele de curier.

Taxele de returnare ale produselor sunt suportate de catre client. Orice produs poate fi returnat in termen de 14 zile de la data livrarii la client avand dreptul la rambursare totala fara nici o explicatie cu conditia ca produsele sa fie nemodificate, complete si cu ambalajul intact.

Orice produs are dreptul de a fi schimbat din motive: defect de fabricatie sau calitate in termen de 30 de zile de la livrare cu conditia ca acesta sa fie complet si integru. Clientul are obligatia sa pastreze factura si chitanta pentru a beneficia de aceasta garantie. Toate produsele returnate vor fi verificate de personalul xtensii.eu, iar daca defectele reclamate se confirma, aceasta garantie va inlocui produsele.

Returnarea se face, in principiu, prin acelasi serviciu prin care s-a facut livrarea dar suntem deschisi la orice varianta mai ales daca ea este mai avantajoasa pt dvs. Singura conditie pentru a accepta returnarea produsului este ca acesta sa nu fie incomplet, folosit sau deteriorat si sa fie in ambalajul original. Taxele de retur sunt suportate de catre client.