Lung, lucios si suplu

Este foarte simplu sa faci o asemenea coafura atunci cand ai un stilist care iti stie aseza extensiile de par si sa le stilizeze pentru a-ti pune in evidenta cele mai frumoase parti ale corpului. In acest sens o avem pe actrita americana din Black Swan, Book of Eli, The 70′ Show s.a. Mila Kunis cu un par neted si moale, o coafura 2011 veritabila.

Stilul: Componente debordante care curg pe un umar.

Aparitia: Premiile Cosmopolitan Fun Fearless Males of 2011 in New York.

Detalii: Coafura ei este un mix perfect intre lucios si suplu. Lungimea si volumul parului este dat de extensiile de par, care sunt aranjate foarte bine de stilistul ei. Faptul ca parul ii este asezat doar pe o parte ii adauga o doza de finalizare a coafurii.

Puteti face o asemenea coafura cu:

Xtensiile de 60 cm

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

4 comments

 1. Asa dupa nunta, pot sa zic ca nu aduce mireasa deloc a Mila Kunis, poate doar ca are 2 picioare si 2 maini da cam atat . Zilele astea o sa incerc sa pun si poze de la nunta cu ceva coafuri, chiar daca nu se vede foarte extraordinar. Super nunta oricum.

  Reply
 2. Oho, acum e prea tarziu sa mai zic distractie placuta, insa sper ca a fost frumos . Dar cu o mireasa care aduce a Mila Kunis..nu cred ca nu poate fi frumos :)).

  Cat despre corectura, nu ai de ce, tuturor ni se mai intampla.

  Reply
 3. "...pentru a-ti pune in evidenta"

  Foarte frumoasa Mila Kunis :)

  Reply
  1. Mulţumesc pentru corectura promptă ! Se pare că într-adevăr clasele V-VIII sunt foarte importante dar şi cititul. Mă grăbeam că ma duc la o nuntă şi vreau să o compar pe mireasă cu Mina Kunis... :))

   Reply

Lasa un raspuns