Noutati, pe scurt

Ciau,

Incercam sa ne extindem nu stiu daca v-am zis , dar cred ca nul acesta vom deschide un magazin in cluj.  Nu va fi mare chestie(in comparatie cu Anglia) dar va sper ca va fi cel mai tare de pe la noi :P.

Ne trebuie colaboratori, in special Iasi , Craiova, Brasov, Daca este cineva interesat, lasati un nume si un  numar de telefon aici la comentarii, sau a contact pe site, sau pe facebook sau unde vreti voi. doar sa ajunga la noi.

Avem bretoane  din par natural, cozi cu fundita sintetice, stoc plin de produse de intretinere, cozi de par , extensii sintetice, colorate, Din Gama beauty hair am adus un blond mai inchis foarte dragut.  Pozele pe saptamana viitoare ca avem si fotograf, ca trebuie sa arate bine.

Din octombrie o sa fie avem agent/agenti in majoritatea oraselor din ardeal, mai putin Brasov si Arad.

Sponsorizam cu premii baluri de boboci in conditiile in care organizatorii vin cu un Plan de publicitate pentru balurile de boboci. Ne oferim Consultanta Si sprijin media. Suntem interesati in special licee din Mures si Universitati Din Cluj. ideea ar fi ca orice eveniment sa aiba un plan de actiune ca sa putem evalua beneficiul nostru din aceste evenimente.

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

2 comments

 1. imi poti spune si mie te rog de cat timp scrii pe blog?

  Reply
  1. :)) de ce? scriu prost?
   de putin timp, pe blogul asta de o saptamana. iar in rest nu prea am mai scris.

   Reply

Lasa un raspuns