O alta coafura de nunta

Da, se pare ca am fost la o alta nunta in 2011 weekendul acesta si dupa celalat articol de pe blog, imi fugeau ochii intre servirea bucatelor, dansat, baut si altele dupa coafurile domnisoarelor de aceasta nunta. Tin sa zic ca aceasta nunta a fost tinuta in Targu-Mures, spre deosebire de cealalta care a fost in Cluj-Napoca. Diferenta a fost de la cer la pamant la cele 2 nunti semn ca s-au “inchis” saloanele :)  (va pot sugera cateva din mures: PIROS HAIR&BEAUTY – Piata TrandafirilorDanielle str.Horea, Essenze – B-dul. 1 Dec 1918, Salon Style  – str. Ialomitei Piata Armatei si altele) sau domnisoarele nu citesc suficient acest blog sau alte articole in masura sa ajute. Nu inteleg cum tinere 18-30 ani merg la nunta cu o coafura de toata jena :) atat timp cat un mic interes, cat de mic, ar salva situatia, asta o zic din propria-mi gandire…

Este un raport de genul” frumoasa si bestia „… asta-i realitatea si trebuie tratata ca atare. “Frumoasa” am gasit-o, este domnisoara blonda din poza din dreapta si are un stil asemanator modelului Kim Kardashian.  Da da, extensiile sunt prezente si in aceasta coafura, dar daca va uitati atent, si in coafura domnisoarei de alaturi.

„Bestiile” sunt coafurile pe care nu le-am pozat pentru ca nu vreau sa va expun cat de urata este o coafura ci cum arata cele bune in comparatie cu celelalte.

P.S Nu am apucat sa pozez toate fetele cu coafuri reusite dar per total fetele din Cluj-Napoca au fost muuult mai bune.

P.S Promit pe viitor poze mai reusite !!!

Noi va putem oferi ajutor atat pe blog pentru o inspiratie dar si cu produse pentru mai multe tipuri de par, lungimi, culori etc. www.xtensii.ro si http://xtensii.eu/

Intrebarea care v-o pun in final ar fi : dumneavoastra cand mergeti la o nunta/eveniment de ce parte a baricadei va aflati? Frumoasei sau bestiei? (cel putin la capitolul coafura)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns