Par lung de weekend

Daca tot nu se lucra luni, m-am gandit ca sa va las in mini vacanta ce urmeaza cu un gust dulce.  De aceea vreau sa va las aceeiasi impresie pe care v-am lasat-o toata saptamana, si-anume: parul lung va face de 1000 de ori mai frumoase, elegante si va scoate din mediocritatea coafurilor.

Nu stiu, imi place mie actrita sau e ceva, pentru ca azi v-o prezint din nou pe January Jones, care are coafura cu bucle „glamorous” si totodata un machiaj perfect.

January Jones

Stilistul ei a inceput sa faca aceasta coafura prin aplicarea unei spume pe parul ud al actritei, dupa care l-a uscat cu foenul. A impartit parul in doua punand mai mult par intr-o parte, pentru aspect vintage, dupa care i-a dat parul cu produse de ingrijirea parului si extensiilor care protejeaza impotriva placilor si ondulatoarelor de par. Aceste bucle au fost facute cu ondulatoar de par de marime medie si puteti folosi si acest produs. Dupa aceasta stilistul i-a fixat buclele proaspat facute si i-a pieptanat buclele in sensul in care sunt directionate.  Secretul ar fi: folosirea produselor de ingrijirea extensiilor sau a parului de genul acesta pentru stralucire sau produsele Love Hair Extensions, pentru extensii si parul vostru, si de ce nu extensiile ondulate care dau volum si continuitate coafurii.

 

Vreti sa va impartasiti parerea sau aveti intrebari? Facebook si blogul va stau la indemana!

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns