Par lung la nunta?

Vremea nuntilor usor incepe sa apuna, nu de alta dar a venit toamna si cine stie iarna. Propun sa discutam despre 2 lucruri: coafura miresei 2011 lupta dintre par lung si par scurt la o coafura. Daca tot am fost la nunta si am facut poze, m-am gandit sa vi le si arat. 😛

[nggallery id=6]

Nu stiu ce spuneti voi despre o astfel de coafura, dar mie mi se pare cam putin prea in stil „nearanjat”. Poate pentru o mireasa ar trebui sa fie un stil mai formal si cu mai putine artificii la cap, nu de alta dar mi se pare mai importanta rochia de mireasa sau evenimentele decat coafura. Cred ca ramane lumea in pana de idei :)

[nggallery id=7]

O a doua problema ar fi: ce preferati, par lung sau par scurt? Mi se par frumoase coafurile cu par lung cu aceste ondulari mai moderne decat in trecut. Simt o usoara evolutie si pot sa mai adaug faptul ca lucrurile simple pot fi si ele frumoase, nu necesita decat 1 minut pentru ceva unicat. Sa nu va fie frica sa fiti unice, nu de alta dar vremea pionerului a apus.

Idei de coafuri? V-am pus 2 linkuri superbe! Comentati, adaugati pe facebook poze sau dati-ne un mail si va punem pe blog :) Care coafuri va plac cel mai tare?

Link 1 – http://www.facebook.com/lilithmoon

Link 2 – http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon#p/u/9/qzej58RC-AU

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

3 comments

 1. Coafura unei femei defineste frumusetea acesteia. Eu sunt intotdeauna PRO par lung in orice moment al zilei si la orice eveniment!

  Reply
 2. eu cred k parul lung ar merge perfect

  Reply
  1. si eu sunt de conceptul, parul lung arata cel mai bine frumusetea si parca totul... in timp ce parul scurt in diferitele lui forme este folosit tot mai de stilisti si coafeze :)

   Reply

Lasa un raspuns