Peruci

Buna,

Ma gandeam sa abordez si subiectul perucilor. In Romania aproape toate persoanele care au nevoie de peruca sunt persoane care fac chimioterapie sau radioterapie pentru tratarea cancerului.
Cancerul e o boala crunta, care afecteaza bolnavii nu doar organic, dar si psihic, estetic. Si afecteaza nu doar individual, ci mai ales din punct de vedere social.
Sincer pentru mine personal, ca viitor medic este o mare problema sa aduc spre vanzare astfel de produse. Nu atat tehnic, cat din punct de vedere etic. Sa incerc sa fac profit din suferinta oamenilor, mai ales cand stiu de cine sunt reprezentati clientii, nu mi-e foarte usor..
Pana una alta, cand sper ca vom aduce si noi spre vanzare in cantitati mari vreau sa va povestesc mai multe despre peruci, despre preturi si despre cum ar trebui sa le alegeti.

Pretul. In primul rand trebuie sa stiti ca perucile din par sintetic sunt mult mai ieftine decat cele din par natural care pot ajunge la cateva mii de euro. Daca sunt facute manual(handmade) sunt si mai scumpe.
Cele mai ieftine sunt cele sintetice, facute la masina. O astfel de peruca, n-ar trebui sa coste mai mult de 100 de euro, indiferent de unde o luati si ce calitate este. Preturile la care ne gandim noi sa aducem vor fi undeva la 250 de lei maxim(acesta este pretul maxim la majoritatea distribuitorilor din europa).

Eu personal recomand perucile sintetice, in primul rand ca diferenta se poate simti doar la atingere. Aspectul este absolut normal, in rest , si nimeni nu va putea face diferenta.

In al doilea rand, majoritatea persoanelor care au nevoie de peruca , nu o vor folosi mai mult de 8-luni un an. Cele mai multe rezista atata timp , impecabil.
Conteaza foarte mult mult cat de natural vreti sa arate. Sunt producatori care le fac si Custom(dupa specificatii) chiar si in Romania . Peruci.ro

Ce mai trebuie sa stiti ca majoritatea perucilor nu sunt facute la dimensiuni comandate, ci au dimensiuni standard, care se adapteaza cu elastic. Culoarea si forma se aleg pe baza unui catalog, iar comenzile la cele mai multe magazine dureaza undeva la o saptamana.

Perucile mai trebuie intretinute cu produse speciale, dar care in general vin la pachet cu peruca(asta daca cumparati de la firme specializate din Vest).

Cu toata sinceritatea, daca sunt persoane doritoare , ma ofer personal sa ajut cu sfaturi, directii, in aceasta privinta. Eu cunosc cativa furnizori, si va ofer asistenta mea gratuita pentru cumparare. Vom face totul la vedere, in sensul ca toate preturile vor fi aceleasi cu ale furnizorului(nu voi pune adaos) doar tva-ul va fi de 24% , pentru ca le iau prin firma iar tva-ul se plateste la noi in Romania.

Nu pun Link-uriĀ  pentru ca sunt convins ca primii care le vor vedea se vor gandi sa faca o afacere din asta.

Cu bine si sanatate multa va doresc,
Mihai

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns