Placi de par si extensii Ondulate-Crete !

Pentru ca n-am mai dat de mult timp noutati despre produse m-am gandit ca ar fi bine.

In primul rand am adus Placi de par ceramice, digitale. Noi le folosim cam de un an si jumatate , le-am adus pentru noi…. Problema a fost ca toate prietenele ni le-au cerut pana am ramas fara ele. Avand in vedere ca noi le folosim si suntem multumiti vi le recomandam cu drag. avem 10 bucati de vanzare…. asa ca ar fi bine sa grabiti.

Tehnic ar trebui sa stiti ca:  Placile de par au termostat cu afisaj electronic , temperatura  maxima e de 220 de grade Celsius, dar nu va recomand sa o folositi la temperatura maxima pe extensii nici macar pe parul dumneavoastra. Extensiile inchise la culoare(negru , saten, roscat) le puteti indrepta la 180 de grade si cele deschise la 160 de grade. Asa veti asigura o viata mai lunga extensiilor.

A doua noutate e faptul ca acuma avem si extensii crete. Deocamdata avem doar Diy , adica fara clispsuri atasate , dar se pare ca asta e modul de prezentare in Anglia. Oricum va oferim cadou clipsurile si n-ar trebui sa fie probleme.

Ce trebuie sa stiti e ca desi sunt extensii cu lungimea firului de par de 65 de cm, ele sunt mult mai scurte in realitatea pentru ca buclele sunt mari de 2 cm in diametru. fiecare set are 113 g de par!

 

spor la cumparaturi si astept intrebari!

cu bine

Mihai

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns