Promotii de Craciun

Buna,

Apropierea Craciunului inseamna  reduceri, inseamna cadouri, inseamna good business pentru Comercianti, cel putin la nivel teoretic.

Pe piata noastra, a extensiilor de par, observ o gramada de promotii cu cadouri  , gen gene false, pana la cadouri exagerat de periculoase – lentile de contact. In intervalul acesta sunt tot felul de stupizenii, iar maxima mi s-a parut un site care ofera 4000+ de euro cadou.

Nu ma intelegeti gresit, sunt de acord cu cadourile, chiar mi se pare o strategie buna. Insa in principiu trebuie sa oferi cadou ceva de valoare , sau macar simbolic, fara insa a pune in primejdie sanatatea si integritatea corporala a beneficiarilor promotiei.  Pentru cine nu stie, la firma noastra toti suntem studenti la medicina, cu minim 5 ani de studentie in spate. ce pot sa va spun e ca lentilele de contact nu se cumpara de pe internet, nu se ofera cadou, si mai ales nu se potrivesc din prima. dureaza cateva luni pana iti potrivesti o pereche de lentile de contact. pe langa asta mai sunt niste reguli de igiena de respectat , niste solutii care se iau doar de la medic samd. consecintele nerespectarii unor astfel minim de reglui  pot fi chiar orbirea.  partea nasola e ca nici nu aveti pe cine sa trageti la raspundere daca va cumparati produse de la tot felul de site-uri obscure.

Cat despre celelate cadouri oferite, ce pot sa spun,atata timp cat rau nu fac la nimeni si chiar daca sunt produse care nu se vand, daca sunt gratis e ok, oricine le accepta, si vorba aia romaneasca, „calul de dar nu se cauta de dinti”

Mai este si site-ul care ofera bani(beautyqueen.ro), pai in primul rand va recomand sa mai cititi post-ul meu despre Cumparaturi Online. in al doilea rand , regulamentul promotiei, practic nu exista, in al treilea rand nu exista o comisie de extragere a castigatorilor , iar in al 4 lea rand , un astfel de concurs te poate baga la puscarie. E fapta penala, escrocheria.  Dar evident ca nu suntem noi organe de aplicare a legii , asa ca nu e chiar treaba noastra.  Oricum din cate ma pricep eu, si pot sa citesc de pe site, tot concursul ala e o escrocherie si sunt 100% convins ca nici extragerile nu exista, nici banii nu exista.

UPDATE: Intre timp am aflat ca site-ul apartine cuiva din oradea citez”colaborator alt site de extensii de la fel de mare valoare”.  Oricum m-am stricat de ras.

Bine , exemplele care vi le-am sunt negative, insa exista o multime de site-uri care au promotii super ok, cadouri de super calitate, pe care va recomand sa le vanati.

Noi de exemplu anul trecut am oferit cadou, masti de par L`Oreal Nutri Gloss , de 400 g. Anul asta vom oferi ceva mult mai dragut, mai util, urmariti-ne din 15 nov. Ideea e ca noi oferim cadouri de valoare, cadouri de calitate, pentru ca vrem sa aratam ca ne pretuim clientele.

mai multe detalii despre cadourile de anul acesta in postul urmator,

cu bine

Mihai

Trackbacks and pingbacks

  1. Promotii de Craciun « Blog.Xtensii.ro | ANUNT ROMANIA
    [...] Continuarea aici : Promotii de Craciun « Blog.Xtensii.ro [...]

2 comments

  1. Daca vrei sa fii informat cu privire la toate discount-urile, exista un site web care cuprinde promotii,reduceri de pret si evenimente din principalele centre comerciale din tara : www.hailamall.ro .

    Reply
  2. [...] Continuarea aici : Promotii de Craciun « Blog.Xtensii.ro [...]

    Reply

Lasa un raspuns