Salon International 2010 !

buna,

stiu ca nu am mai dat de mult pe aici, dar am fost un pic plecat. Cateva zile la Stockholm , la congresul European de Medicina de Urgenta editia nr 6, dupa care la Londra la Salon International 2010, despre care vreau sa va si vorbesc.

Pentru cine nu stie Salon International e probabil cea mai mare si complexa expzitie de hairdressing din lume. aici vin de la cei mai mari hair stylisti pana la cele mai mari branduri. Se lanseaza noile tendinte, se prezinta produsele, etc. Romania e cam cu un an in urma Londrei, in ce priveste moda. Adica ce apare la londra acum va fi in trend in Romania cam pe vara viitoare.  Ceea nu e chiar asa de rau, sunt multe tari mai vestice care nu preiau tendintele asa de repede.

Anul acesta expozitia a fost , din punctul meu de vedere , mult mai buna, publicul a parut a fi mai numeros, decat in ultimele 2 editii(2008 si 2009). a inceput sa se vada o anume polarizare a brandurilor, cele puternice ca Toni&Guy sau Balmain, Babybliss isi consolideaza pozitia iar cele mici incearca sa scoata capul in lumea buna a hairstylingului.  nu prea am vazut firme de Pluton, sunt cam 5 mari prezenti an de an si in rest parca sunt tot altii.

Anul acesta parca au fost mult mai putini romani (sau au fost mult mai multi straini si s-au diluat romanii nostri).  pe domeniul extensiilor de par cu exceptia a maxim 2 firme , nu prea am vazut firme cu care sa putem face afaceri. nici ca si calitate nici ca si preturi.  In schimb la peruci s-ar putea sa fie un viitor luminos, e un domeniu care pe mine ma atrage si nu este exploatat in Romania cum trebuie.

ca si trenduri de coafuri se poarta ceea ce eu numesc, aranjat deranjat, se poate culori neutre , nici prea prea nici foarte foarte. se pare ca in domeniul ingrijirii the new best thing va fi keratina, in toate formele ei. erau cel putin 6 standuri care aveau produs „unic” un derivat de keratina pentru regenerarea parului. Foarfecile sunt la mare moda si cam erau cele mai bine vandute produse de pe acolo. Cam asta a fost salon International anul asta…

noi ne-am facut o idee despre ce urmeaza, sper ca viitorul sa fie la fel de luminos in Romania cum parea a fi in londra, la Excel.

Pentru poze vizitati pagina noastra de facebook .

toate cele bune

Mihai

PS: o sa mai urmeze posturi ca acum am mai mult timp de scris.

Trackbacks and pingbacks

 1. Twitted by xtensii
  [...] This post was Twitted by xtensii [...]

3 comments

 1. nu faceti comanda aici e o mare teapa la extensi 0765476474

  Reply
  1. Buna,
   Noi din spirit democractic o sa toleram astfel de post-uri dar numarul de telefon este de la un depozit en-gros de haine second hand.(click pe numar)
   privind postul cred ca orice om intreg la minte poate stii ca nici un distribuitor de extensii din Romania nu a participat la acest event in afara de noi. eu cred ca asta spune multe despre tzepe, despre furnizori, despre firma... samd.
   oricum multumim pentru participare,
   PS: Orice Comentariu in ochii lu Gogu(aka Google) inseamna un punct in plus

   Reply
 2. [...] This post was Twitted by xtensii [...]

  Reply

Lasa un raspuns