Septembrie a Inceput cu Evenimente Pentru Xtensii.ro

Buna,

In primele zile din Septembrie am fost la 2 evenimente, Gala premiilor E-commerce Bucuresti si Gala  Frumoasele Weekendului in Tg Mures.

frumoase evenimente cu 2 profile diferite. pe scurt o sa incerc sa va povestesc despre ce a a fost vorba si parerea mea personala despre acestea doua.

Gala Premiilor E-commerce premiaza in fiecare an cele mai bune magazine online din Romania. atat din punct de vedere al experientei cumparatorului cat si al eficientei. Clasamentul se face pe baza notelor acordate de niste useri obisnuiti cat si din partea unui juriu specializat.

Noi am participat la categoria Sanatate si Frumusete. ne-am descurcat onorabil, avand in vedere ca doar participarea la concurs e o mare realizare, magazinele online trebuind sa treaca de o preselectie si sa indeplineasca conditii legale si de bun simt(politica antispam) foarte dure. noi ne bucuram Ca am trecut de preselectie si sper sa mentinem marca de incredere Gpec2010.

Ca experienta la fata locului , personal, am fost surprins. ca si concept , speakeri locatie mi s-a parut ca au fost de nivel de 5 stele. ca si organizare , detaliile au fost cele care au stricat experienta de la Gala.

Pe mine m-a nemultumit in primul rand lipsa ecusoanelor, pentru ca majoritatea dintre noi am mers acolo ca sa relationam , ca sa facem Networking( ca sa folosesc un termen de marketing). Era deosebit de greu pentru ca trebuia sa abordezi persoana sa creezi o legatura bazata pe presupunerea ca e persoana potrivita, aflai cu ce se ocupa, realizai ca din punct de vedere profesional , al profilului companiei pe care o reprezinta , poate nu aveai suficiente lucruri in comun, dar bunul simt si cei 7 ani de acasa nu ma lasa sa-i zic ok , multumesc , si sa trec mai departe, cu atat mai mult cu cat majoriatea erau niste oameni extraordinari, foarte buni la ce faceau. M-am simtit ca la pescuit, nadeam, bagam undita in apa si speram sa prind pestele cel mare, dar fara nici o certitudine ca asta se va intampla.

Au mai fost in rest anumite probleme, in parte cauzate de numarul mare de participanti, din cate am inteles aproape la fel de multi ca in toate cele 4 editii anterioare la un loc. Sunt scuzabile, lucrurile astea se intampla cand ai un succes neasteptat si poate nu e atat un lucru pe care sa-l ascunzi ci mai degreaba de lauda. Dar partea cu ecusoanele e elementara. altfel nu vad ce rost a avut sa ne inscriem la gala, cu nume, numar de telefon , email companie etc.

ce mi-a placut in schimb au fost speakerii, extraordinari, probabil unii dintre cei mai buni pe care i-am vazut pana acum in romania. frumoase prezentari. cam atat despre Gpec 2010 . gasiti pe site clasamente premianti etc.poze de la eveniment gasiti pe facebook

Gala Frumoasele Weekendului/Orasului(inca nu mi-e clar ) a fost foarte  bine organizata, nimic de reprosat aici. primire cu sampanie, fiecare invitat era intampinat de cineva pe care-l cunostea, sampanie, bautura pe mese, un bufet suedez mai mult decat satisfacator. chiar mi-a placut. personal nu m-a deranjat nimic, dar mi s-a parut ca prezentatorul evenimentului nu a fost cel mai potrivit, sau nu avea prestanta necesara unui prezentator. unele replici au fost cam porcesti si o spune un om , adica eu, care nu e neaparat cunoscut pentru maniere si diplomatie.

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns