Si barbatii au dreptul sa arate bine

buna,

Noi daca scriem despre Extensii de par in general ne adresam femeilor, daca e vorba de moda, ne adresam femeilor. Stiti care-i treaba? eu ma simt discriminat. Asta e , viata-i grea , daca vor femeile egalitate ar trebui sa exista moda si pentru barbati.

Chiar ma gandeam ca in cam toata europa barbatii sunt discriminati in magazinele de haine …  doua etaje de femei unu  de copii si un colt undeva trei camasi si doua perechi de blugi… pentru barbati. Vi se pare corect ? mie nu… meritam mai mult.

Nu  mai vorbesc de hair styling ca in mures exista practic un singur salon pentru barbati si restula pana la peste 100 sunt pentru femei. si sunt convins ca in mare parte in toata tara e aceeasi poveste, lumea are impresia ca doar femeile trebuie sa fie frumoase, si tu ca barbat daca doamne fereste vrei sa-ti faci ceva mai de doamne ajuta… nu ai unde. Trist , chaiar trist.

In schimb , la Stockholm , am vazut ceva foarte interesant.  Pe langa faptul ca stockholm-ul e orasul cu cei mai frumosi oameni pe care i-am vazut in viata mea, deopotriva barbati si femei , acolo orice magazin avea un etaj pentru femei, un etaj la fel de mare pentru barbati. orice salon de hairstyling, ca nu le pot zice frizerii, se ocupau si de barbati si de femei. intr-adevar preturile erau un pic mai mici pentru barbati, dar e explicabil pentru ca in general barbatii au parul mai scurt.  Pentru mine a fost o surpriza placuta sa vad egalitatea asta in frumusete.

De ce va spun toate astea? pentru ca dupa stockholm m-am gandit sa public niste poze de-ale mele.  Ca o exemplificare a faptului ca nu doar femeile pot fi imbunatatite sa arate bine… ci si barbatii.  Pozele sunt facute in Romania cu niste prieteni de-ai mei.enjoy!

poza cata cu breton extensii.ro

breton baieti , chef backstage mures.

poze cata breton xtensii.ro

poze cu breton , chef backstage murea

poze cata breton xtensii.ro

poze bretoane, chef backstage mures

poze nadasu , breton xtensii.ro

poze breton , chef backstage mures

poza andrei breton

poza breton

poza andrei breton

poza breton backstage

breton andrei cu nadasu

poze breton backstage

Daca nu v-ati prins cei din poze au bretoane de pe site-ul nostru. cum vi se par?

intr-adevar inca e un subiect tabu sa pui extensii( de orice fel) la barbati , dar cel putin daca faci abstarctie de prejudecatile tale, realizezi ca uneori ar putea fi o solutie buna.

toate cele bune,

mihai

Multumiri: Cata , Andrei, Nadasu pentru ca au fost cele mai sexy modele 😛 cate o bere pentru baieti!

si multumesc Ceciliei pentru ca a adus aparatul ca sa facem poze

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

4 comments

 1. Cam gay treaba cu extensiile la barbati... Cred ca ar merge sa le porti doar cand esti beat pe la chefuri. Mie cel putin mi-ar fi rusine sa port asa ceva :-)).

  Reply
  1. ma depinde acuma... astea sunt asa... improvizate dar crede-ma ca un pic aranjat ramai socat cat de bine poate sa arate

   Reply
 2. deci n-am mai avut brunet :))
  a fost o chestie de moment. nu a fost gandita dinainte si nici regizata :P

  Reply
 3. arata super ok, dar bretonul trebe adus la nuanta parului tipului, musai, sau facut un joc de culori de catre stilist :)

  Reply

Lasa un raspuns