Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de utilizare inainte de a folosi acest site. Prin faptul ca utilizati acest site inseamna ca va dati acordul cu privire la ele. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam respectuos sa parasiti aceasta adresa. Termenii si conditii pot fi modificate in orice moment.

Acest site este protejat prin dreptul la copyright. Orice material care il copiati, descarcati, tipariti poate fi folosit exclusiv pentru uz personal, necomercial cu conditia de a nu modifica sau sterge o eventuala nota privind dreptul la copyright, marca sau proprietate intelectuala.

Acest site este administrat de catre echipa Xtensii.eu din locatie si de pe sisteme informatice proprii. Echipa Xtensii.eu nu are obligatia de a asigura functionalitatea si diponibilitatea accesarii acestui site din orice alta locatie. Ne straduim sa facem acest lucru din dorinta de a performa in activitatea intreprinsa.

Persoanele ca acceseaza aces site o fac pe proprie raspundere si se supun conditiilor impuse de legile in vigoare.

Precizari:

Echipa Xtensii.eu poate adauga, elimina parti, repozitiona, reconfigura sau modifica acest site in orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispozitie fara nici un fel de garantii sau obligatii.

Xtensii.eu nu raspunde de utilizarea sau de rezultatul utilizarii acestora, de corectitudinea, acuratetea sau siguranta lor. De asemenea nu raspundem si nu oferim nici un fel de garantii cu privire la functionarea neintrerupta si fara inconveniente a functiilor continute de acest sistem sau ca serverul care gazduieste acest site nu contine virusi sau alte componente vatamatoare. Va asumati riscul si eventualele costuri de depanare.

Sub nici o forma Xtensii.eu nu va fi responsabil de nici o problema sau posibila paguba survenita din utilizarea incorecta sau incapacitatea de utilizare a acestui site. Deasemenea, in nici o circumstanta, Xtensii.ro nu este obligat si nu raspunde pt pierderile, pagubele sau actiunile care depasesc suma care ati platit-o catre noi pentru produsele comandate de pe acest site si care v-au fost livrate.

Link-uri catre terti:

Xtensii.eu nu face nici o declaratie si nu raspunde in nici un fel de continutul siturilor pe care le accesati si avand in vedere faptul ca acestea sunt independente si ca Xtensii.eu nu exercita nici un control asupra lor sau a informatiilor continute, prezenta unui link in paginile sitului nostru nu atrage raspunderi de nici o natura.

Valabilitatea conditiilor:

Prezentele conditii intra in vigoare in momentul accesarii sitului si inceteaza in momentul parasirii adresei. Valabilitatea lor poate inceta oricand la solicitarea dvs sau a Xtensii.eu.

Dvs puteti iesi oricand de sub incidenta acestor reguli prin parasirea adresei cu conditia ca utilizarea anterioara a sitului sa fi respectat prezentele conditii.

Xtensii.eu poate recurge la scoaterea dvs in afara eligibilitatii si implicit la restrictionarea accesului dvs la acest site, oricand si pentru orice motiv, mai ales daca exista suspiciuni de nerespectare a prezentelor conditii.

In momentul in care, indiferent de motivul si modul prin care, ati iesit de sub incidenta acestor reguli trebuie sa distrugeti imediat toate materialele (si copiile) obtinute prin indiferent ce metode de pe acest site. Exceptie fac cazurile in care in prealabil exista un acord cu privire la pastrarea anumitor materiale obtinute de pe acest site, pentru perioade timp limitate ele ramanand permanent proprietatea Xtensii.eu

Daca aveti obiectii sau intrebari cu privire la prezentele conditii de utilizare ne puteti contacta folosind adresa de e-mail office@barnacosmetics.ro.

Ce fel de informatii colectam?

Pentru a va putea asigura de calitatea serviciilor si eficienta echipei, Xtensii.eu poate solicita si/sau colecta de la dvs, in mod voluntar, informatii cand:

1) va inregistrati ca utilizator pe acest site.

2) cand doriti sa comandati online produse de pe acest site.

3) trimiteti comentarii sau intrebari. Informatiile solicitate pot face referire la date personale cum ar fi: apelativul, numele, prenumele, adresa postala (str, loc, judet, cod postal), nr. de telefon, e-mail-ul, iar in cazul persoanelor juridice si datele de identificare ale firmei (numele firmei, codul fiscal, nr de cont bancar, nr. de inregistrare la Registrul Comertului). Pentru inregistrarea ca utilizator si/sau inregistrarea unei comenzi vi se va solicita crearea unei parole si confirmarea ei. De asemenea vi se va solicita sa va exprimati optiunea cu privire la abonarea dvs la Newsletter, serviciu al carui scop este sa tina la curent cu noutatile toti utilizatorii inregistrati.

Solicitam informatiile mentionate mai sus pentru a putea personaliza continutul informatiilor la care aveti acces pe acest site sau care va sunt comunicate prin e-mail (inclusiv anunturi privind produse), a ne adapta intereselor dvs si nu in ultimul rand pentru a putea procesa corect o eventuala comanda pe care o faceti.

Daca nu aveti inca implinita varsta de 14 ani va rugam sa solicitati ajutorul si acordul unuia din parinti sau a tutorelui legal inainte de a ne furniza informatii.

Va oferim posibilitatea de a ne trimite e-mail-uri, de a posta comentarii privind produsele si de a folosi serviciul prin care puteti informa, prin e-mail, despre existenta noastra un prieten drag. Prin aceste lucruri nu incercam sa obtinem informatii personale despre dvs. Vom folosi informatiile personale continute de e-mail-urile dvs doar pentru a va raspunde unei solicitari specifice sau intrebarilor si/sau comentariilor trimise.

Cine colecteaza informatiile si cum le utilizeaza?

Informatiile colectate prin intermediul formularelor de pe acest site vor fi vizibile doar echipei tehnice de administrare si serviciului clienti.

Cui va face cunoscute Xtensii.eu informatiile mele?

In cazul in care ati inregistrat si confirmat o comanda, Xtensii.eu va face cunoscute informatii personale cum ar fi numele, prenumele, adresa postala si numarul de telefon unei terte parti si anume firmei de curierat Fancourier sau dupa caz companiei Posta Romana. Aceste informatii vor fi folosite exclusiv in scopul livrarii direct la domiciliul dvs a coletului care contine comanda dvs.

Putem face publice informatii exclusiv si la solicitarea organelor legale in cazul in care acestea constituie subiect in investigarea unor fraude, incalcari ale proprietatii intelectuale sau alte activitati ilegale.

Cookie-uri

Xtensii.eu poate utiliza cookie-uri pentru a imbunatati performantele sitului nostru. Aceste fisiere ne furnizeaza informatii cu privire la numarul de vizitatori unici, a modului in care ei utilizeaza situl, a preferintelor lor, permitandu-ne sa imbunatatim permanent continutul.

Linkuri

Pentru a completa cu anumite informatii relevante sau pentru a putea face trimitere catre unele situri partenere, Xtensii.eu poate pune la dispozitie linkuri directe catre alte adrese. Nu raspundem, insa, in nici o masura de continutul acestora si incurajam utilizatorii sa citeasca in prealabil politicile de confidentialitate si conditiile de utilizare ale acestor situri.

Protejarea informatiilor personale

Xtensii.eu va culege informatii doar in masura in care ele servesc in mod rezonabil scopului in care dvs le furnizati si vom face toti pasii necesari pentru a asigura securitatea si integritatea lor.

Actualizare sau eliminare informatii personale

Daca v-ati inregistrat pe situl nostru puteti oricand sa va actualizati informatiile personale folosind pagina „contul meu” sau ne trimiteti o solicitare in care sa specificati ca doriti sa fiti eliminat din bazele noastre de date folosind formularul din pagina de contact.

Pentru intrebari sau obiectii referitoare la politica de confidentialitate ne puteti contacta folosind adresa de e-mail office@barnacosmetics.ro. Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica in orice moment. Reveniti din cand in cand pentru a verifica potentialele modificari. Pentru informatii suplimentare va invitam sa cititi Conditiile de Utilizare.

Va multumim!