Tunsoarea care functioneaza pentru toate

Vine vara, rau ma doare ca n-am o coafura tare! :) Toate domnisoarele incearca in vara lui 2011 sa faca ceva nou din coafura ei, si toate coafurile incep cu o tunsoare adecvata. Este indicat sa mergeti la cineva priceput si in ton cu ultimele tunsori si sa stie sa va puna in evidenta frumusetea si probabil mai presus de toate acestea sa va faca o tunoare care sa o puteti folosi in orice mod doriti. Una din tunsori ar fi  – parul neascutit si lobat – . Un exemplu in acest sens ar fi sexsimbolul si actrita americana din Fantastic FourJessica Alba.

Lookul: Aceasta tunsoare e neascutita si uniforma fara straturi si stilistul ei sustine ca i-a facut coafura „super lejera” in 5 minute care ii prelungeste gatul si va poate da un aspect de statuie (cui nu i-ar placea sa i se faca statuie ? :) ) . Daca va ganditi sa va tundeti mai scurt, devine bob si pierdeti din versatilitate.

Este un stil perfect pentru: cele care au un par fin sau ars de la placile de intins parul. Acest stil ii da un aspect sanatos parului fara ca sa fiti obligate sa apelati la o coafura scurta. In acest mod sapati de varfurile atoase si parul pare mai subtire.

Cum sa folositi coafura: Jessica Alba are parul partitionat in doua, pentru ca are un aspect tanar si stilizat. Dar ceea ce e extraordinar la aceasta tunsoare este ca puteti sa va faceti o coafura cu parul intr-o parte, impartit in doua sau sa nu aveti nici o parte si sa il strangeti intr-un ponytail. Si ce este cel mai important este faptul ca puteti folosi cu mare usurinta extensii de par de orice fel. Nu uitati sa folositi masti de par care sa va dea aspect de par stralucitor si sanatos.

Solutia vine de la noi cu : ponytailuri, extensii de par , side fringe-uri si bretoane .

In zilele ce urmeaza: ce poarta fetele la banchet !!

Si nu uitati : „mai bun ca articolul blog.xtensii.ro de astazi este decat articolul blog.xtensii.ro de maine”.

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns