Tunsori, coafuri si imaginatie

Saptamana aceasta daca tot am inceput-o de Marti, m-am gandit sa o incepem cu ceva de ras si de ce nu, pentru unii, cu putina inspiratie. Cand am vazut pozele pe care urmeaza sa le vedeti, m-am gandit la binecunoscutul cuvant si totodata refren din melodie: „WTF”. Nu stiu cat de departe poate merge imaginatia unui stilist, insa e cert ca tunsorile si coafurile cu par lung sau scurt se fac la aceste saloane la care merg doar vedetele si parca sunt facute de copii. Ele sunt facute dupa principiul: vad un copac…. fac o coafura, vad un tomberon…. fac o coafura, vad partea care cade din spatele catelului…. fac o coafura… si lista poate continua la infinit, chiar doresc daca aveti chef sa postati coafuri sau tunsori STRANGE pe FACEBOOK. Cobaiul nostru de astazi este Lady Gaga.

pebbles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se poate ca inspiratia stilistului sa vina tocmai de la Familia Flinstone ?Hmm e posibil, dat fiind acea fundita pe post de os. Cert e ca familia Flistone poate imprumuta de la catareata si fiica de circar Lady Gaga, extensiile de par si cam atat.

Se poate spune ca inspiratia poate sa vina de la un caine mioritic, ma intreb cum si-ar pune atata blana pe corp?! Sunt sigur ca nu mai dureaza mult si isi lasa si blana, claunul Lady Gaga in incercarea continua de a se face remacata.

Se poate spune ca inspiratia vine de la OZN-uri :) dar daca s-ar inspira de la un ceaun sau o tigaie cum ar arata coafura artistei ?:)

Ati merge undeva in oras tunate astfel ?:) Vreau sa vad, sunt si altii mai rau ? Puteti sa va amuzati si la ultimul trend de vara, folosti in saloane si coafoare.

Idei sunt nenumarate, de aceea va invit pe facebook sau aici la povesti de omorat timpul :)

 

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

One comment

  1. :) foarte tare!!!

    Reply

Lasa un raspuns