Ultimele culori de toamnă

Ultimele culori de toamna

Nu intotdeauna parul suvitat intr-un anumit fel arata bine si nu poate fi asociat intotdeauna cu un look elegant, care sa va puna in evidenta. Dar putem spune ca stilistul artistei Ciara a facut un par dintr-o bucata, superb suvitat. Mici suvite de blond ca si cuprul pe partea din fata in lateral face minuni, si da un aspect de ceva schimbat sau nou. E un proces care dureaza putin  il puteti face in timp scurt si merita. Puteti sa va vopsiti si partea de interior a parului pentru un aspect mai docil. Alternativa vopsitului? Vopsitul a unei fasii de par!.

 

 

 

 

Olivia Wilde este o persoana care nu si-a vopsit parul de cativa ani, probabil ca multe dintre voi. Stilistul in acest caz i-a facut o culoare care sa ii accentueze satenul ei mediu natural cu o nuanta mai deschisa, pe care a aplicat-o la tot parul. In pasul urmator stilistul le-a dat varfurilor un ton de culoare mai deschis (mai mult ca o umbra). Care e avantajul in acest tip de vopsire? Cand va creste parul o sa aveti aproximativ acelasi aspect, fara tipicele probleme din cauza cresterii parului. Un sfat bun! Zicem noi. Comentati pe Facebook.

 

 

Maria Menounos are o culoare deschisa, dar baza parului ei este ca cea a nucilor. Daca aveti aceasta culoare ar trebui sa va indreptati spre un aspect sofisticat si nu in dungi plictisitoare prin crearea unora ultra fine, si plasate pe tot capul, chiar si pe interiorul parului vostru. Poate va dura acest proces foarte mult si veti pierde mult timp in salonul de infrumusetare, dar rezultatul final merita! In final cu siguranta va veti multumi pe durata intregului sezon ca ati facut asta.

 

 

Aprecieri/comentarii/motive ca v-am facut o idee despre ceva sau v-am ajutat. Pe facebook.

P.S. Nu ca ne-am lauda, dar suntem singura firma/vanzatori de extensii de par din Romania care are peste 3000 de fani. Si asta spune ceva. Multumim!

 
 

 

 

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Lasa un raspuns